DIVLJANJE U KLAGENFURTU

Srbiji zbog huligana prijeti izgon sa SP-a!

Foto: 'ROBERT ZOLLES'
Srbiji zbog huligana prijeti izgon sa SP-a!
31.05.2010.
u 16:52
Fifa će analizirati ponašanje srpskih navijača na utakmici Srbije i Novog Zelanda u Klagenfurtu, zbog čega Srbiji prijeti čak i isključenje sa SP-a!
Pogledaj originalni članak

Kako prenosi bečki dnevnik Österreich, s tribine na kojoj su bili srpski navijači na travnjak su doletjele staklene boce, baklje i drugi rekviziti, zbog čega će reprezentacija Srbije biti pod dodatnim povećalom dužnosnika Fife.

– To su bile scene koje nitko ne želi vidjeti na SP-u. Srpski huligani ispadima u Klagenfurtu izazvali su zaprepaštenje. Fifa će provesti istragu o ovim ispadima i u najgorem slučaju Srbiji prijeti čak i isključenje sa SP-a - navodi list.

Österreich prenosi i izjavu srpskog izbornika Radomira Antića da je riječ o "akciji jedne male skupine i da se takvi incidenti neće ponavljati". Prema pisanju Österreicha, u austrijskoj pokrajini Tirol svi strahuju od sljedeće utakmice koju Srbija u srijedu igra u Kufsteinu protiv Poljske.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

ZO
ZoranMilic
17:02 31.05.2010.

Posle onako bedne igre protiv N. Zelanda, najbolj bi bilo da nas izbace. To ce biti manja blamaza od one koja sledi u Juznoj Africi.

ZO
ZoranMilic
17:06 31.05.2010.

hehhehe, slika je genijalna

PU
Pukovnik
17:00 31.05.2010.

Opet očekivan jeftini nacionalistički senzacionalizam od strane od lakrdijaša Tomislava Kurčića Dasovića. Sve se bojim kako će Fifa izbaciti Srbe sa SP.