UNIVERSAL TWENTY TWO

Srbin koji vodi brigu o karijeri Luke Modrića zaposlio Šimu Vrsaljka? Agenciju čine impresivna lica

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila večernji trening
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kalinjingrad: Slavlje hrvatskih reprezentativaca nakon pobjede nad Nigerijom 2:0
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Šime Vrsaljko na Maksimiru se oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije
21.03.2023.
u 23:10
Iako mu je tek 31 godina, Vrsaljko se prošle godine oprostio od reprezentacije, da bi se sada pojavio na popisu zaposlenika jedne nogometne agencije, čiji je član kao igrač dosad bio.
Pogledaj originalni članak

Vlado Lemić, nogometni agent iz Srbije, voditelj je uspješne agencije Universal Twenty Two koja brine o karijerama nekih od najboljih igrača svijeta. Najpoznatiji klijent svakako mu je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (37), a pored njega ističu se argentinski vratar Emiliano Martinez i napadač Newcastlea Alexander Isak, koji vrijedi 50 milijuna eura. Ovdje je i Šime Vrsaljko, ali, čini se, više ne samo kao nogometaš, već i - zaposlenik agencije. 

Njemački portal Transfermarkt, naime, navodi Vrsaljkovo ime u popisu Lemićevih agenata. Dakle, izgleda da Šime (31) postaje predstavnik igrača. Prošlog je ljeta odlučio reći zbogom hrvatskoj reprezentaciji, s kojom je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio srebrno odličje, a trenutno nema ni klub, nakon što je s početkom godine raskinuo ugovor u Olympiacosu

Krenuo je u Dinamu pa, uz posudbu u Lokomotivu, potpisao za Genou, kasnije i Sassuolo. Vrhunac karijere bio mu je mandat u Atleticu iz Madrida, ali i jedna sezona u službi posuđenika u redovima talijanskog Intera. Nakon toga, zaputio se u Grčku, no suradnju okončao poslije pola godine.

Postavlja se pitanje hoće li, dakle, Šime u mirovinu i, ako je informacija točna, posvetiti se poslu agenta? Još nije u poznim igračkim godinama, ali opraštanje od vatrenih nagovijestilo je da su najbolji dani ipak iza njega te je očito zadovoljan svime što je postigao u karijeri. 

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Šime Vrsaljko na Maksimiru se oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije

Vrsaljko danas prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura. 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
05:19 22.03.2023.

Luka svoju karijeru završava i sada ju mora preuzeti sam u svoje ruke. Nakon Mamića i Srbina mora dokazati Svoju snagu , ako ga prije toga ovaj dvojac ne uništi u strahu od buduće moguće velike konkurencije.