IGRAČI ŽURILI U SVLAČIONICE

Srna: I mi smo pravi i imamo pravog izbornika!

Foto: Pixsell
Hrvatska Turska slavlje (1)
Foto: Danijel Berković/Pixsell
nogomet (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Turska slavlje (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Turska slavlje (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Turska slavlje (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Turska slavlje (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Turska slavlje (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Turska slavlje (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Turska slavlje (1)
Foto: Pixsell
Slaven Bilić (1)
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
15.11.2011.
u 22:52
- Svi momci od prve do zadnje su dali sto posto, znali smo što nam to predstavlja i da danas Hrvatskoj treba jedna svijetla točka - komentirao je Srna.
Pogledaj originalni članak

Bilićevi igrači bili su kratki s prvim dojmovima jer, nema sumnje, spremili su u ime plasmana na Euro veliku zajedničku proslavu. Jedan od najborbenijih u susretu protiv Turaka bio je Ivan Rakitić, redao prilike no, nažalost, ne i zabio. No, na to je već i zaboravio.

- Bilo je vrlo borbeno. Znali smo da će Turci tražiti svoju priliku, ali na kraju  možemo biti sretni i zadovoljni. Teren je bio ok, ali je bilo hladno na što ja nisam naviknuo u Španjolskoj - požalio se uz smješak Raketa.

Priznaje i on - moglo je sve otići nizbrdo.

- Moglo je sve otići u drugom smjeru, istina, ali nisu nas puno iznenadili. Znali smo što očekivati, igrali smo svoju igru onako kako  možemo. Ma teško je sad sve izanalizirati, bitno je da smo na Euroskom prvenstvu - rekao je Rakitić.

Štur je bio i Modrić prije nego je odjurio u svlačionicu.

- Fenomenalan je ovo osjećaj, otišli smo tamo gdje nam je mjesto objektivno. Nismo izgubili, teška utakmica, šteta jedino radi navijača što nismo dobili - istaknuo je Luka.

Kapetan Darijo Srna s momčadi će na još jedno veliko natjecanje.

- Teško nam je zanemariti tri gola prednosti i nismo samo bili presretni nego oprezni. Svi momci od prve do zadnje su dali sto posto, znali smo što nam to predstavlja i da danas Hrvatskoj treba jedna svijetla točka - rekao je Srna.

O ždrijebu koji je na rasporedu u prosincu nije htio iznositi želje.

- Ne bih tako daleko gledao, analizirao tko će biti, a tko ne.. Treba se sada opustiti, zabaviti, zaslužili smo. Imat ćemo vremena za analizu i razgovor, u ovom trenutku nije vrijeme za to.

Odao je priznanje i onima kojima je bilo jednako teško, ako ne i teže...

- Zahvala navijačima koji su izdržali uz nas godinu i pol dana. Ali nakon uspona i padova pokazali smo karakter, i priče da nemamo pravog izbornika i da nismo pravi pokazale su se krivima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
00:35 16.11.2011.

Ne treba tu smetnuti sa uma da nije bilo Corluke i Kranjcara, da ce u repki za EP biti svi zdravi. Da ce u reprezentaciju biti pozvan Sammir koji ce vec ovog proljeca zaigrati u nekom velikom klubu. Sazrijet ce i on dodatno...a mozda ispliva na povrsinu jos neki igrac

LI
list68
08:55 16.11.2011.

I ja se nadam da će Vida ispasti iz bilo koje kombinacije za reprezentaciju, on je dobar samo za dynamo.

GA
gagaot
17:32 16.11.2011.

Hallo Hvala bogu da ste se kvalifikovali.a ti Srna tako si mi bio drag kao igrac ,ali u zadnje vrijeme ti si tako oslabio i nisi ni S:::od onog igraca.Kako te nije sramota ,svaki kontakt s igracem padas kao trula kruska.Zao mi je ja sam veliki navijac Rep,ali ovo sta pruzate u zadnje vrijeme je ruglo i sramota... Mislim da bi trebalo sada puno svijeze krvi i novi Selektor jer niste svi zasluzili da idete na EP.Nekoliko od vas ne pruza igru u Rep, kao u klubu.ne igrate vise sa srcem niti voljom za ovu Domovinu ...Hvala