ŠAHTAR PRVAK

Srna nakon osvajanja naslova: Želimo još trofeja

Foto: DPA/Pixsell
Srna nakon osvajanja naslova: Želimo još trofeja
28.04.2013.
u 20:11
- Sad se okrećemo Kupu i pripremama za Ligu prvaka sljedeće sezone. Ciljevi su isti, ambicije se nisu smanjile - kaže Srna.
Pogledaj originalni članak

Šahtar je novi-stari prvak Ukrajine. Momčad Darija Srne i Eduarda da Silve remijem s Metalistom (1:1) i matematički je osigurala naslov.

Šahtar je dominantan u ukrajinskom prvenstvu, ovo mu je četvrti uzastopni naslov. Srna je danas odigrao čitavu utakmicu pa prokomentirao novi uspjeh.

- Imamo sjajne navijače koji su danas ispunili stadion. Bila je to dobra utakmica. Puno smo uložili u ovaj uspjeh, potrošili se fizički i psihički. Zaslužili smo naslov - rekao je kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije.

Što dalje?

- Sad se okrećemo Kupu i pripremama za Ligu prvaka sljedeće sezone. Ciljevi su isti, ambicije se nisu smanjile. Pokušat ćemo donijeti još trofeja u Donjeck.

>> Srna za Max!: Kad smo pobijedili Srbiju pale su tone s leđa

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.