Neftčijev vratar

Stamenković: U Zagrebu ću ispod dresa imati Zvezdinu majicu

Foto: Novak Đurović/pressonline.rs
Stamenković: U Zagrebu ću ispod dresa imati Zvezdinu majicu
30.06.2011.
u 19:38
Saša je inzistirao na tome da mu u ugovoru piše kako će moći nositi crveni vratarski dres, jer Neftči ima crno-bijele dresove, a to ga podsjeća na Partizan.
Pogledaj originalni članak

Robert Prosinečki, trener Crvene zvezde, nakon samo nekoliko utakmica prekrižio je do tada prvog vratara, 26-godišnjeg Sašu Stamenkovića.

– Iako su govorili da je Bajković neozbiljan, za mene je bolji od Stamenkovića – rekao nam je Robert Prosinečki.

Zaljubljen u Zvezdu

Stamenković je ovo ljeto napustio Crvenu zvezdu te stao na vrata azerbajdžanskog Neftčija. Gledao sam ga ovo proljeće nekoliko puta i mogu potvrditi da on nikako ne može biti Neftčijev adut. On je više linijski vratar, koji zna imati problema s oštrim i kvalitetnim centaršutom.

Inače, Saša je 2008. godine iz kruševačkog Napretka stigao na Marakanu kao talentirani vratar. No, nije izrastao u velikog vratara. Naime, bit će zapamćen po tomu da nikada nije pobijedio u derbijima s Partizanom, a znao je prečesto u tim ogledima "popiti" i gol. No Stamenković je uvijek bio omiljen kod Delija.

– Crvenu zvezdu volim više i od oca i od majke! – ispalio je prije nekoliko mjeseci Stamenković.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MA
Majur
20:43 30.06.2011.

Zasto me brises ako napisem misljenje da je netko ulizica navijacima i bezkicmenjak kad \"bubne i ostane ziv\" da voli roditelje manje od kluba, te da su ga mozda tukli pa ih ne voli???E da,ILder 3,bravo za komentar.

MA
maliscrnompakicom
21:39 30.06.2011.

cestitam! Meni je bitno da si prokuzio sta sam mislio recci!

Avatar Idler 3
Idler 3
19:43 30.06.2011.

Saša, zadnji srpski vratar kaj se ku*čil protiv Dinama popil je nezaboravnih pet komada. Ti sam tak nastavi, a mi bumo te nakon petog gola pozdravili ovacijama. Možeš čak i pjesmu naručit >;-))