MATE MALEŠ

'Šteta! Možemo žaliti, ali isto tako biti sretni'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
'Šteta! Možemo žaliti, ali isto tako biti sretni'
13.12.2013.
u 08:42
- Ja mislim da je smo napravili veliki uspjeh i da možemo svi skupa biti sretni kako smo u Europi odigrali, koliko smo bodova sakupili - rekao je Maleš
Pogledaj originalni članak

Rijeka je u 6. kolu Europske lige na gostovanju u Sevilli kod Betisa odigrala 0:0. Momčad Matjaža Keka tako je avanturu u skupinama Europske lige završila s četiri remija i dva poraza.

- Utakmica je bila teška, pogotovo prvo poluvrijeme. Mislim da smo igrali dobro taktički, ali mi u sredini nismo imali rješenja naprijed. Kada bi primili loptu nismo bili živi, nismo imali rješenje za njihovu vezu - rekao je veznjak Rijeke Mate Maleš te nastavio:

- Drugo poluvrijeme mislim da smo super izgledali, da smo ušli u ritam utakmice dobro. Imali smo i prvo poluvrijeme dvije super šanse, nismo iskoristili, šteta. Isto tako drugo poluvrijeme. Možemo žaliti, ali isto tako možemo biti sretni jer ipak je to Betis, jedna velika i moćna ekipa.

Maleš žali što momčad nije upisala barem jednu pobjedu.

- Ja mislim da je smo napravili veliki uspjeh i da možemo svi skupa biti sretni kako smo u Europi odigrali, koliko smo bodova sakupili. Mogli smo imali više bodova, a ja mislim da smo zaslužili čak jednu, možda dvije pobjede, ali ja osobno mislim da moramo svi skupa zadovoljni i nadati se da će i u sljedećim sezonama biti tako.

Za kraj Maleš nije zaboravio zahvaliti navijačima koji su u ovoj sezoni često Rijekin dvanaesti igrač.

- Želim zahvaliti navijačima što su došli, bili su naš dvanaesti igrač, hvala im puno - zaključio je veznjak Rijeke.

>> Kek zadovoljan: Znao sam da se nećemo osramotiti u Europi
>> Rijeka remizirala s Betisom u posljednjoj europskoj utakmici

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar EUJ-
EUJ-
10:47 13.12.2013.

HNK Rijeka je pod vodstvom europskog i slovenskog stručnjaka Matjaža Keka bitno napredovala a NK Maribor je ostvario ono što zapadno balkanski klubovi mogu samo sanjati i bajke ganjati a to je nastavak sudjelovanja u Euroligi i na prolječe.

Avatar Topgen
Topgen
11:20 13.12.2013.

Steta. Rijeka je zasluzila bolje. U stvari bolje je pobijediti jednom nego remizirati tri puta. Ovo drugo je daleko teze. Vrijeme je da se ukinu 3 boda za pobjedu , monsieur Platini.