CEDEVITA

Stigao Warren: Ubacit ću puno koševa i bit ćemo sjajni

Foto: Slavko Midzor
Stigao Warren: Ubacit ću puno koševa i bit ćemo sjajni
14.08.2011.
u 19:27
- Gradi se jako dobra momčad za ovu sezonu i nema razloga da ne napravimo dobar posao - smatra Warren.
Pogledaj originalni članak

Sinoć je u Zagreb stigao Chris Warren te se priključio momčadi Dražena Anzulovića koja je poslijepodne otišla na Roglu gdje će obaviti visinske bazične pripreme do petka 26. kolovoza.

- Izuzetno mi je drago što sam se ponovno vratio u Hrvatsku koja ima sjajnu klupsku košarku. Istina, do sada sam pratio uglavnom rezultate Cibone u kojoj sam proveo super trenutke, no lani sam uočio i Cedevitu koja je odradila fantastičan posao u Eurokupu - uoči polaska na Roglu rekao nam je Warren.

- Trenera Anzulovića odlično poznam s obzirom da me je trenirao u Ciboni i u razgovoru s njim saznao sam koje su Cedevitine ambicije ove sezone. Nisu male, a od mene se očekuje da budem na visokoj razini za što sam spreman i što zapravo priželjkujem. NLB liga je veliki izazov kao i Eurokup te domaće prvenstvo u kojem ćemo se boriti za naslov prvaka. Slično kao i Bilbau u kojem sam proveo dvije sezone.

Warren je, podsjetimo, lani oženio Tiu Jurčić, te je i obiteljski vezan za Hrvatsku. Vjeruje da će dobrim igrama nositi Cedevitu do trofeja.

- Znam da je Cedevita postala nova snaga hrvatske klupske košarke i drago mi je da sam tu, da ću svojim dobrim igrama pomoći u osvajanju nekog trofeja. Gradi se jako dobra momčad za ovu sezonu i nema razloga da ne napravimo dobar posao. Ambicije kluba su velike i vjerujem da ćemo ih i ispuniti. Od mene se očekuje da ubacujem puno koševa, a ja to znam raditi. Nema razloga da ne budemo zbilja sjajni.

Warrenov Bilbao prije dvije je sezone također, kao i Cedevita, osvojio 3. mjesto u Eurokupu pa je slijedeće sezone finalom protiv Barcelone u ACB ligi osigurao Euroligu. Amerikanac s Panamskom putovnicom vjeruje da će se isto dogoditi i Cedeviti. Nakon Final foura Eurokupa, plasman u Euroligu u novoj sezoni.   

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GO
Gost
23:08 14.08.2011.

jedini je problem sto cedevita zanima samo tedeschija i njegove zaposlenike