ZATVARA TRENINIGE

Štimac bježi od špijuna: neće 
u Zagrebello nego u Maksimir

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Štimac bježi od špijuna: neće 
u Zagrebello nego u Maksimir
02.09.2013.
u 11:34
Utakmica u Beogradu previše je važna da bi se "pola treninga" potrošilo na fotografiranja i razmjenjivanje šala s publikom
Pogledaj originalni članak

Prvi put otkad je preuzeo reprezentaciju, Igor Štimac neće koristiti \"Zagrebello\" u pripremama za utakmicu. Uoči dvoboja sa Srbijom, naime, reprezentativci će održati tri treninga na maksimirskom stadionu. Zašto je izbornik promijenio mjesto treniranja, je li došlo do nekih nesuglasica s NK Zagreb?

- Ma ne, odnosi HNS-a i Zagreba su normalni, kao što su i bili. HNS uredno plaća za korištenje terena, svlačionica i ostalih prostorija u \"Zagrebellu\", sve smo račune dosad podmirili – rekao nam je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović, dodavši:

- O mjestu i vremenu treniranja odlučuje isključivo stručni stožer na čelu sa Štimcem. Naš je izbornik očito želio zatvoriti treninge i to je vjerojatno jedini razlog. U Maksimiru može normalno zatvoriti trening i uigravati taktičke inačice koje sprema za Srbiju, dok je to u \"Zagrebellu\", zbog položaja terena, praktički nemoguće – kaže Vrbanović.

Štimac je, eto, ovaj put odustao od \"otvaranja reprezentacije narodu\", utakmica u Beogradu previše je važna da bi se \"pola treninga\" potrošilo na fotografiranja i razmjenjivanje šala s publikom na ogradi terena, kao što je bilo dosad u \"Zagrebellu\".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr