jutro poslije

Štimac na fejsu: U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Štimac na fejsu: U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi
08.06.2013.
u 11:15
Nakon prespavane noći i poraza od Škota hrvatski je izbornik na društvenoj mreži Facebook napisao: U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi!!! Nismo likovali nakon pobjeda i nećemo klonuti duhom nakon jučerašnjeg poraza
Pogledaj originalni članak

Na poraz od Škota (0:1) u Maksimiru malo je tko računao. Uglavnom su bile prognoze kako će Štimčevi izabranici protiv Škotske uvjerljivom pobjedom popraviti gol-razliku. No, izgubili smo i vrlo vjerojatno ćemo u dodatne kvalifikacije za SP.

Igor Štimac je nakon dvoboja istaknuo kako smo utakmicu izgubili zbog dvije stvari, nismo imali čvrstoće i preciznosti. Jutro poslije, izbornik je na društvenoj mreži Facebook napisao:

U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi!!! Nismo likovali nakon pobjeda i nećemo klonuti duhom nakon jučerašnjeg poraza.

Do kraja kvalifikacija su ostale tri utakmice, Hrvatska ide u goste Srbiji i Škotskoj te kod kuće igra s Belgijom. U skupini A naša reprezentacija ima tri boda manje od Belgije, koja je jučer pobijedila Srbiju 2:1. Osim pobjeda u sva tri susreta, Štimčevi izabranici moraju loviti gol-razliku koja će, u slučaju da reprezentacije imaju isto bodova, odlučivati o prvom mjestu i izravnom plasmanu u Brazil.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.