rezime poraza

Štimac "predriblao" kamere, ostali složni: Ništa nije bilo dobro!

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Štimac "predriblao" kamere, ostali složni: Ništa nije bilo dobro!
15.08.2012.
u 22:55
Igor Štimac izbjegao je nakon debakla, poraza od Švicarske 2:4 stati pred kamere HRT-a, čiji je komentator bio pratički do jučer...
Pogledaj originalni članak

- Nije bilo dobro ništa. Ni rezultat ni pristup. Ne znam što je bilo dobro. Dobro da se dogodilo u prijateljskoj utakmici, analizirat ćemo, bilo je detalja puno koji nisu dobri - kazao je pomoćnik Igor Tudor.

- Podbacili smo. Sve je novo, novi izbornik, nova igra, novi zahtjevi. Imamo neke nove metode da bekovi stoje visoko, da cijela obrana bude na 40 metara od našeg gola. Premalo je vremena bilo da to uigramo - kazao je Domagoj Vida.

- Svaka čast Švicarcima. Zasluženo su pobijedili. Ovo nam je prva utakmica s novom taktikom. Izbornik je pokušavao, mijenjao dosta igrača - dodao je Eduardo.

Igor Štimac dao je izjavu za HRT. Ali, prije utakmice. Rekao je ovo:

- Lakše je istina komentirati, pratiti s tribine nego ova izbornička uloga koju sada obnašam. Ali, ja sam uvijek u životu preuzimao odgovornost. Želim vidjeti što momci mogu, vidjeti neke igrače koji će nam možda trebati u budućnosti. Visoko sam postavio obranu, presing na loptu, koncentracija na loptu, a ne na protivničkog igrača.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

DU
Deleted user
23:13 15.08.2012.

Na EP 2008 su rusi u prvoj utakmici u skupini igrali isto tako kao sto je Hrvatska igrala (obrana 40 metara od gola) ALI VELIKI ALI su to radili protiv Spanjolske i popili 4 komada. Iza toga su rusi dogurali do polufinala i popili 3 komada protiv Spanjolske (i ako su igrali pametnije). Dobro ovo je prva Stimceva tekma i treba mu dato novu sansu ali ako izgubimo protiv Makedonije onda najvjerojatnije imamo 0 bodova iza dvije tekme sto znaci da mozemo zaboraviti Copacabanu.

LC
luka_cro
23:14 15.08.2012.

prvo smo pljuvali po Bilicu, sad molimo boga da se vrati...

RA
rasimcanaj
23:11 15.08.2012.

. Želim vidjeti što momci mogu, vidjeti neke igrače koji će nam možda trebati u budućnosti. Visoko sam postavio obranu, presing na loptu, koncentracija na loptu, a ne na protivničkog igrača. >>>> Eeeeeee pa vidio si a i mi smo imali sto vidjeti......Pljuc.