Veliki povratak

Stipe Pletikosa potpisao za španjolski Deportivo

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Stipe Pletikosa
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Stipe Pletikosa
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Stipe Pletikosa
Foto: Robert Anić/PIXSELL
sport...zagreb....26.12.2002 proglasenje nogometasa godine.... stipe pletikosa snimio robert anic
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Stipe Pletikosa
19.12.2015.
u 22:33
Još nedavno smo pisali o ponudi Deportiva, sada je sve i potpisano, a Pletikosa 26. prosinca putuje u La Corunu na liječničke preglede.
Pogledaj originalni članak

Stipe Pletikosa, hrvatski proslavljeni vratar potpisao je ugovor sa šestoplasiranom momčadi prvenstva Španjolske Deportivom iz La Corune.

Još nedavno smo pisali o ponudi Deportiva, sada je sve i potpisano, a Pletikosa 26. prosinca putuje u La Corunu na liječničke preglede. Samo je ta formalnost preostala da ugovor postane pravovaljan.

Pletikosa je potpisao do kraja sezone s opcijom automatskom produženja ugovora ukoliko bude branio na vratima Deportiva na šesnaest utakmica.

Nekadašnji prvi vratar Hrvatske 8. siječnja proslavit će 37. rođendan, a nagađalo se da će, nakon što se krajem prošle sezone vratio iz Rostova, prekinuti aktivnu karijeru. Međutim, Pletikosa je u posljednje vrijeme trenirao, čekao pravu ponudu, koja je ipak stigla.

U međuvremenu je imao kombinacija s LA Galaxyem i Cheleseom, Jose Mourinho želio ga je dovesti kao trećeg vratara, a za Pletikosine usluge (114 nastupa za Hrvatsku) silno je bila zainteresirana Olimpija iz Ljubljane.

>>Stipe Pletikosa odbio Josea Mourinha, ali Deportivo nije!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
07:48 20.12.2015.

EUJanez...odlično si konstatirao ....komnetar posve na razini inteligencije Slovenca!!!!!!!!!!!!Bravo uskoro te primamo u Slovenski ogranak Mense!!!!!!!!!!!!!!!!hihihihihihihihih

DU
Deleted user
22:41 19.12.2015.

Bravo Stipe legendo.

DH
dalibor.hren
11:22 20.12.2015.

Ne planira valjda i on na Euro?