Do kada će Mamić trpjeti?

Što bi Boysi tek radili Mamiću da Dinamo nije uspješan

Foto: Željko Hladika
Što bi Boysi tek radili Mamiću da Dinamo nije uspješan
02.10.2009.
u 19:00
Onaj tko je kazao “to nije normalan klub” rekao je najveću istinu o Dinamu. Ne trpi samo Mamić, sada su na udaru pobjesnjelih navijača i igrači.
Pogledaj originalni članak

Pa kako i ne bi bili: u posljednje četiri godine imaju osam trofeja, treći put igraju u Europskoj ligi... Tko bi to “trpio”?

Što bi im BBB tek radili da ne osvajaju trofeje ili da izgledaju kao, primjerice, onaj kilavi Hajduk?

Najveći mazohist je Mamić, čije je životno djelo stalno na udaru. Sada se od pobjesnjele rulje spasio bijegom u hotelski toalet. Što će biti kad ga ulove na brisanom prostoru? Njegov trk više nije lagan...

Nema smisla, Zdravko. Što god napravio, dočekat će te “na nož”, uvrede sa sjevera nikada neće prestati. Do kada ćete to trpjeti, dopredsjedniče?

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

Avatar Azriel
Azriel
19:07 02.10.2009.

Tomislave tko je uspješan? Dinamo ili Mamić? Razlika je vrlo bitna... Koliko je grad Zagreb dao novaca Dinamu ove godine? Koliko je Mamić platio najam stadiona ove godine? Daj malo podataka, nemoj se baviti agitpropom.....

PE
petrovve
19:17 02.10.2009.

Hajde reci ti koliko je Dinamo platio za kazne,koje su tzv.navijaci prouzrokovali.Novac iz proracuna, novac svih poreznika.vidis koliko su glupi ti tzv,navijaci,a ti pitas :..Tko je uspjesan?...Dinamo ili Mamic...=Dinamo sa Mamicem!

Avatar Azriel
Azriel
19:34 02.10.2009.

čiji je klub Dinamo, daj mi reci kad si tak upućena?