Premiership

Stoke pobijedio Chelsea, Lovren remizirao sa Cityjem

Foto: Reuters/Pixsell
Stoke pobijedio Chelsea, Lovren remizirao sa Cityjem
07.12.2013.
u 18:20
Chelsea je pao na treću poziciju jer je Liverpool pobijedio West Ham sa 4:1 i sada su Redsi drugi
Pogledaj originalni članak

Chelsea je u 15. kolu Premiershipa doživio svoj treći premierligaški poraz ove sezone. Bolji od njega bio je Stoke City koji je pobijedio sa 3:2.

Gosti su poveli preko Schurlea u 9. minuti, ali domaća momčad preokrenula je preko Croucha i Irelanda. Schurle u 53. minuti zabija svoj drugi pogodak i izjednačava na 2:2, a pobjedu domaćoj momčadi donio je Assaidi u 90. minuti.

Joseu Mourinhu je to prvi poraz u prosincu u Premiershipu, a Chelsea je pao na treću poziciju jer je Liverpool pobijedio West Ham sa 4:1 i sada su Redsi drugi.

Dejan Lovren i Southampton odigrali su još jednu dobru utakmicu, remizirali su s Manchester Cityjem (1:1). Gosti su poveli preko Aguera, a izjednačio je Osvaldo.

Ostali rezultati: Crystal Palace - Cardiff 2:0, WBA - Norwich 0:2. Poredak: Arsenal 34 (-1), Liverpool 30, Chelsea 30, Manchester City 29...

>>Muke po Moyesu: I Newcastle slavio na Old Traffordu!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
21:17 07.12.2013.

Stoke ima najboljeg vratara u Premijer liga, izvrsnog Begovica.