VEDRAN JEŠE

Slavni dinamovac: Vrijeđanje, omalovažavanje i ružne riječi. To je poljuljalo vatrene

Foto: Karina Hessland/REUTERS
Slavni dinamovac: Vrijeđanje, omalovažavanje i ružne riječi. To je poljuljalo vatrene
06.07.2024.
u 15:00
Žao mi je, posebice sada kada vidim da sve reprezentacije nisu u formi. Kod nas se vidjelo dosta umora, bez brzine i žustrine. Utakmica s Portugala poslala nam je krivu sliku. Španjolci su odmah vidjeli da nismo pravi, primili smo dva-tri glupa pogotka – rekao je Vedran Ješe

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.



Komentari 11

JM
JMN
16:39 06.07.2024.

Molim izbornika Dalića da na sljedećem okupljanju prvo pokaže svim igračima jučerašnji Carvajalov faul u 122.-oj minuti, a posebno gestu kojom je prokomentirao crveni karton koji je nakon toga dobio. Zatim neka ima pokaže zadnjih 45 sekundi koje su odigrali na Euru.

PO
Polarus
16:33 06.07.2024.

Neka se dalić ugleda na Sesara... koji godinu dana lagano gradi novu Hrvatsku košarkašku repku... to je trener... a ne dalić.. taktika... "daj loptu Modriću kad ne ide"... i to je to... legenda ostarila... automatski i repka...

Avatar Castro
Castro
16:42 06.07.2024.

Ništa strašno se nije dogodilo jer nismo prošli prvi krug i ispali. Navikli smo na njihove uspjehe i dobre igre pa je sad ovo katastrofa. Nije. Katastrofa je to da neuspjeh opravdavaju “ zasluge “ iz prošlosti i bahatost jer se zna da neće za to snositi bilo kakvu odgovornost. Mogu izgubiti 10-0 svaku tekmu, nitko mi ništa ne može. I rečenica “ sve bih učinio isto “…. Smije nam se u brk. E to nije u redu. Ostalo… to je sport, jednom dobiješ drugi put ne.. samo mi smeta Dalićevo ponašanje posle toga.