Davor Šuker:

Jovanović ima negativan stav, neprimjereno je da dodjeljuje pehar

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Jovanović ima negativan stav, neprimjereno je da dodjeljuje pehar
15.05.2014.
u 14:19
– U sklopu nogometnog protokola o kojem odlučuje HNS, donio sam odluku da Željko Jovanović ne može sudjelovati u ceremoniji dodjele pehara i medalja – poručio je Šuker
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HNS-a Davor Šuker objasnio je zašto je zabranio ministru znanosti, obrazovanja i športa Željku Jovanoviću da preda pobjednički pehar Rijeci nakon osvajanja Kupa.

– U sklopu nogometnog protokola o kojem odlučuje HNS, donio sam odluku da Željko Jovanović ne može sudjelovati u ceremoniji dodjele pehara i medalja – poručio je Šuker.

– Doprinos Jovanovića hrvatskom nogometu proteklih godina isključivo se manifestirao negativnim stavom prema Hrvatskom nogometnom savezu, nogometnim dužnosnicima i hrvatskom nogometu općenito, što ga čini neprimjerenom osobom da na prazniku hrvatskog nogometa, finalu Hrvatskog nogometnog kupa, sudjeluje u svečanosti dodjele pehara – stoji u Šukerovu priopćenju.

Šuker je najavio i promjene u dodjeli pehara.

– Sljedeće godine iskoristit ćemo komercijalne mogućnosti takvog natjecanja, a pehar će dodijeliti predsjednik uprave tvrtke koja će biti ponosna što sudjeluje u hrvatskom nogometu.

>> Skansi: Šuker je Jovanoviću zabranio da dodijeli pehar!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 75

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:48 15.05.2014.

Nije primjereno ni Josipoviću ni Jovanoviću dati da dodjeljuje hrvatski pehar. Njih dva neka nose štafetu.

EU
euzebije
14:49 15.05.2014.

Bravo Šuker!

DU
Deleted user
14:38 15.05.2014.

Bravo Suker nisi podlegao laznim velicinama jer imas ponos i svoj stav.