the analyst

Superračunalo ima svog favorita: Pročitajte kome daje prednost u borbi Hrvatske i Maroka

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Superračunalo ima svog favorita: Pročitajte kome daje prednost u borbi Hrvatske i Maroka
17.12.2022.
u 15:11
Analitička stranica smatra da će Hrvatska slaviti u uzeti novu svjetsku broncu
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija od 16 sati igra zadnju utakmicu na ovogodišnjem Mundijalu, protivnik za brončanu medalju bit će neugodna momčad Maroka koja je poražena od Francuske. Izabranici Zlatka Dalića imaju priliku osvojiti treću medalju u povijesti za Hrvatsku, a na našoj strani je i superračunalo The Analyst koje nas gura u ulogu favorita. U odnosu na susret u grupnoj fazi na otvaranju svjetskog prvenstva, šanse Maroka su narasle ali i dalje smo papirnati favoriti. 

- Neki smatraju da je utakmica za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu tek nešto više od ekshibicijskog susreta, posebice u usporedbi s finalom u kojem će Lionel Messi i Kylian Mbappe ići jedan protiv drugoga u susretu Argentine i Francuske. Za Hrvatsku i Maroko, bez obzira na to što drugi misle, ona je od velikog značaja - piše The Analyst u najavi. 

Hrvatska je i dalje u prednosti te njene šanse za osvajanje brončane medalje iznose 43.1 posto. Postotak da će utakmica završiti bez pobjednika je 26 posto, dok šanse Maroka iznose 30.9 posto.

Inače, dvoboj za treće mjesto na SP-u nikada nije riješen ruletom jedanaesteraca, a nadamo se kako ćemo sve riješiti u prvih 90 minuta. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.