DRUGA STRANA

Šupraha: Nisam udario Brbića! Odakle lakše ozljede?

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Šupraha: Nisam udario Brbića! Odakle lakše ozljede?
06.06.2014.
u 16:20
– Nije istina da sam udario Brbića, niti da sam ga izvukao iz automobila. To je, uostalom, i Brbić potvrdio davši svoj iskaz – tvrdi Šupraha.
Pogledaj originalni članak

Alojzije Šupraha petak prijepodne proveo je na Prekršajnom sudu u Splitu. Davao je iskaz nakon incidenta s Hajdukovim predsjednikom Marinom Brbićem, a u iskazu stoji da su ustanovljene lakše tjelesne ozljede.

Podsjetimo, pola sata nakon utakmice juniorskog finala kupa između Hajduka i Splita (2:0), dogodio se sukob. Očevici su tvrdili da je Alojzije Šupraha, inače predsjednik Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije, udario Brbića šakom i da je potekla krv. I šef Hajduka je u medijima optužio Šuprahu da ga je udario šakom u glavu i raskrvario ga...

Tvrdio je da mu je Šupraha svašta vikao, spominjao i Torcidu te špekulirao kako je Šupraha vjerojatno bio isprovociran vrijeđanjem navijača koji su ga dovodili u vezu s Dinamovim šefom Zdravkom Mamićem. Dan poslije, svoju je priču iznio Večernjem listu i sam Alojzije Šupraha.

Negira počinjenje djela

– Sve se oduljilo, bilo je četiri-pet svjedoka, prošlo je nekoliko sati dok prekršajni sudac nije prikupio sve iskaze – rekao nam je Šupraha nakon što je dao iskaz prekršajnom sucu. Potom je pojasnio što se dogodilo:

– Protiv mene je pokrenut prekršajni postupak zbog remećenja javnog reda i mira! Ustanovi li se da sam kriv, mogu biti samo novčano kažnjen. Dakle, nema riječi ni o kakvom fizičkom napadu. Negirao sam počinjenje tog djela, nije istina da sam udario Brbića, niti da sam ga izvukao iz automobila. To je, uostalom, i Brbić potvrdio davši svoj iskaz! Zatražio sam tehničku snimku događaja s parkirališta, na kojoj će se vidjeti što se zbilo i vidjet će se da nisam počinio nikakvo djelo za koje me Brbić tereti – rekao je Alojzije Šupraha.

Verbalno prepucavanje

Pa otkud onda medijski napisi da ste udarili Marina Brbića i raskrvarili ga?

– Očito je to Brbić rekao nekim novinarima! Međutim, tehnička snimka s parkirališta sve će lijepo pokazati, na toj će se snimci vidjeti prava istina i što se dogodilo – dodao je Šupraha.

Tvrdite, dakle, da niste udarili Marina Brbića?

– Naravno! Istina je da smo se posvadili, ali ništa više od verbalnog prepucavanja nije se dogodilo. I zato sam dobio prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira, nikakav se fizički napad ne spominje u toj prijavi, jer napada nije ni bilo – kaže Šupraha.

>> Šupraha šakom snažno odalamio predsjednika Hajduka, krv je odmah potekla

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar mohito
mohito
19:41 06.06.2014.

brbljo je popusio na izborima u dalmaciji (upravo je supraha izabran velikom vecinom glasova) i ocito se brbic s tim nije pomiril, pa je izmislil "krv i sakatanje" - slicno mu je jednom proslo s mamicem, makar su i fotografije pokazale da je mamic bio napadnut i da ga je onaj djedica udaril a on se branil i nije uzvratil, svejedno je lokalni sud presudil protiv mamica i zabranil mu dolazak na stadione u splitu - sad se brbljo nada da ce se na slican nacin rijesit i suprahe, evo hns je vec pokrenul istragu na temelju brbicevih izjava u medijima, medjutim ako snimka stvarno pokaze da je lagal (a supraha nebi sam trazil tu snimku da mulja) onda brblju treba uklonit sa svih mogucih funkcija u sportu...

IN
Ineboimorejeplavo
19:18 06.06.2014.

Zbog sirenja laznih informacija a s ciljem da se nasteti drugoj osobi i zbog izazivanja netrpeljivosti spram sjevera i juga, brbljica triba kaznit novcano i zatvorom i trajno mu zabranit bilo kakvu javnu funkciju. Venecijanac

JA
JackRussell
22:49 06.06.2014.

Znači, jučer Brbić i njegov agent Ozren Maršić u medije procure informaciju kako je "Brbić dobio težak udarac u glavu, curila je krv, završio u bolnici", danas vidimo sliku Brbića, čista lica, samo nekakav flaster na uhu....ne, kako je tražio Šupraha, treba pogledati nadzornu kameru, snimka, kao u slučaju Brbićeve laži kod incidenta s Mamićem na Poljudu, pokazati će istinu, ako se i ovaj put pokaže da je Brbić lagao, trebao ga doživotno izbaciti iz nogometa i kazneno goniti za tešku klevetu.