VERBALNI SUKOB

Sušec i Štimac remizirali s Markulinom i Laljkom

Foto: Marko Lukunić
Sušec i Štimac remizirali s Markulinom i Laljkom
21.11.2009.
u 23:10
Nitko nikoga nije štedio u emisji Volim nogomet koja je govorila upravo o toj emisiji, a u okršaju su bila dva ''klana''.
Pogledaj originalni članak

Na jednoj strani bili su Božo Sušec uime televizije i Igor Štimac, bivši predsjednik Udrugee, a na drugoj sadašnji predsjednik i dopredsjednik Udruge, Robert Markulin i Branko Laljak.

Udruga je kao glavne razloge raskida ugovora za emsiju Volim nogomet iznijela mjesečni novčani gubitak od 22.000 kuna.

- Tko bi normalan htio nešto raditi kako bi gubio novac, tko bi dolazio na posao i još plaćao da bi radio - rekao je Markulin, a Sušec replicirao da su se po ugovoru profit i gubici trebali dijeliti pola-pola.

 - Ovo je "muppet show". Vi ste bili dio grupe koja je rušila tu emisiju, sad ste predsjednik i odgovorni ste za pronalazak novca za projekte. Koliki vam je uopće proračun u odnosu na onaj koji smo mi imali? Radite u Koprivnici, gradu u kojem se sipao novac za klub, a sad ste u Udrugi koja je gladna - krenuo je Štimac na Markulina.

- Gospodine Štimac već čitave dvije godine ne prestajete djeliti lekcije svima - od članova Udruge do reprezentacije i HNS, a vi ste klubove prodali u bescjenje. A kad sam u Slaven Belupo došao, devet mjeseci nisu dobili plaću - odgovorio mu je Markulin rekavši da je za vrijeme Štimca proračun bio oko devet milijuna kuna, a da je ugovor koji je Štimac potpisao s televizijom donio financijsku štetu klubovima, igračima.

- U svijetu klubovi žive od TV prava a naši su prodani za nula kuna. Emisija je odlična za gledatelje, televiziju ali ne i za klubove - govorili su Markulin i Laljak.

- Dobili ste preko 5 milijuna, a vi tražite oko 27,5 milijuna, za više od duplo manje kupujemo tv-prava Lige prvaka, a složit ćete se da je malo bolja utakmica između Manchestera i Barcelone nego Inter - Croatije Sesveta - vratio je lopticu Božo Sušec.

I taj ping-pong susret nitko nije na kraju dobio, dosadašnji partneri jednostavno trebaju sjesti za stol i riješiti odnose i dvojbe. Te krenuti dalje ili se gospodski, a ne pokušajima ovako niskih udaraca, rastati.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
15:09 22.11.2009.

Poštovani Hrvati. Imam za vas novu šalu koja kroži po Sloveniji.. U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on to voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pita učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa koga onda ti voliš Ivice ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnun reprezentaciju jer ona ostaje doma... Naka vama bude lijepa nedelja i uspješan tjedan..