OBJAVIO POPIS

Sušić će u Brazil voditi samo dva napadača

Sušić će u Brazil voditi samo dva napadača
05.05.2014.
u 12:32
Sušić će reprezentaciju početi okupljati 15. svibnja u Sarajevu. BiH će na SP-u igrati u skupini s Argentinom, Iranom i Nigerijom.
Pogledaj originalni članak

Izbornik nogometna reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić objavio je popis od 24 igrača na koje računa za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Neposredno prije SP-a iz reprezentacije će otpasti jedan nogometaš.

Zanimljivo, Sušić će u Brazil voditi samo dva napadača, a na popisu je i njegov nećak Tino Sušić iz Hajduka. Bijeli će dati još jednog BiH reprezentativca, Avdiju Vršajevića.

Vratari: Asmir Begović (Stoke City), Jasmin Fejzić (Aalen), Asmir Avdukić (Borac)

Braniči: Emir Spahić (Bayer Leverkusen), Sead Kolašinac (Schalke), Ognjen Vranješ (Elazigspor), Ervin Zukanović (Gent), Ermin Bičakčić (Eintracht Braunschweig), Mensur Mujdža (Freiburg), Toni Šunjić (Zorja)

Vezisti: Sejad Salihović (Hoffenheim), Miralem Pjanić (Roma), Senijad Ibričić (Erciyesspor), Izet Hajrović (Galatasaray), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk), Zvjezdan Misimović (Guizhou Renhe), Anel Hadžić (Sturm), Edin Višća (Istanbul BB), Muhamed Bešić (Ferencvaroš), Tino Sušić (Hajduk).

Napadači: Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Džeko (Manchester City)

Sušić će reprezentaciju početi okupljati 15. svibnja u Sarajevu. BiH će na SP-u igrati u skupini s Argentinom, Iranom i Nigerijom.

>> Sušić igračima: Nema seksa na SP-u, imate "desanke"

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MI
mirsaanjac
15:59 05.05.2014.

Samo dva napadaca ....nije to pametno.Vec na prvoj tekmi mogl bi se oba ozlijediti

RP
rade.pranjic
18:10 05.05.2014.

Bitno je da ce se igrati sa Iranom.

Avatar flame
flame
08:45 07.05.2014.

Pogledajte samo za koje klubove igraju BiH reprezentativci... s iznimkom Džeke i Pjanića, donekle Spahića i Kolašinca, čisti prosjek ili ispod...