BIH REPREZENTACIJA

Sušićevi zmajevi uvjerljivom pobjedom počeli pripreme

Foto: Reuters/PIXSELL
Sušićevi zmajevi uvjerljivom pobjedom počeli pripreme
22.05.2014.
u 19:37
Sav prihod od ulaznica (oko 320.000 kuna) će se donirati za stradale u poplavama koje su pogodile BiH. Igrači su na teren izašli s transparentom na kojem je pisalo "pomozite BiH, Hrvatskoj i Srbiji".
Pogledaj originalni članak

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine visokom je pobjedom otvorila pripremne za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Zmajevi Safeta Sušića u Gradačcu su s 5:0 svladali mladu reprezentaciju BiH.

Po dva su gola postigli Ibišević (43. i 67.) i Višća (53. i 86.), a jednom je strijelac bio Salihović (32.). Sušić je svim igračima dao šansu pa su samo Mujdža i Ibišević odigrali čitavu utakmicu.

Inače, sav prihod od ulaznica (oko 320.000 kuna) će se donirati za stradale u poplavama koje su pogodile BiH. Igrači su na teren izašli s transparentom na kojem je pisalo "pomozite BiH, Hrvatskoj i Srbiji".

>> Sušić: Naravno da sam zaslužio poziv, pa standaradan sam u Hajduku

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BL
Blender
11:03 23.05.2014.

Bravo Bosna i Hercegovina!!! Drago mi je da se ne mijesa sport u politiku, solidarnost je uvijek najvaznija i nemojte to nikada zaboraviti. Poplavljena podrucja u nasim krajevima je katastrofa velikih razmjera i ja osobno prikupljam odjecu i obucu za stradale a i ja sam nemam bas previse i nisam bogat ali imam veliko srce i to me cini plemenitim i zbog toga me ljudi vole!!! Samo naprijed, i ja cu za vas navijati kad pocne svijetsko prvenstvo ali Hrvatska mi je na prvom mjestu, nemojte mi zamijeriti.

AN
Andreeejjj
22:52 22.05.2014.

BraWoooo i svaka vam čast brača BOSANCI...uz Hrvatsku navijat čemo i za vas u Brazilu!!!