SPECIJALNE STRANICE POSVEĆENE PRVENSTVU

Sve što trebate znati o SP-u u rukometu naći ćete na Sportalu

16.01.2009.
u 12:55
Pogledaj originalni članak

I napokon počinje! Hrvatska će od 16. siječnja do 1. veljače biti domaćin Svjetskoga rukometnog prvenstva. Riječ je o velikome sportskom događaju, možda i najvećem u povijesti Lijepe Naše, a takav je događaj potrebno dostojno popratiti kroz medije.

Stoga je na Sportalu osvanula nova rubrika pod imenom "SP 2009.", a u njoj ćete moći pročitati mnoštvo tekstova, informacija, razgovora, najava, predviđanja i raznoraznih zanimljvosti, i iz naše reprezentacije, i iz redova svih ostalih zemalja sudionica. Naravno, bit će tu i mnoštvo fotogalerija s fotografijama navijačke atmosfere u gradovima, dvoranama i sa samih utakmica, a naći će se i videopriloga.

Sve će vijesti i rezultati biti pravovremeno ažurirani tako da ćete u bilo kojem trenutku moći pronaći sve što vas zanima. Očekuju vas i tekstualni prijenosi nastupa hrvatske reprezentacije uživo, pa će svi oni koji silom prilika nisu uz male ekrane imati priliku steći potpuni uvid u ono što se trenutačno događa na parketu.

Osvojiti medalju na domaćem tlu. To je nešto o čemu sanjaju sve reprezentacije, jer nema ljepšeg osjećaja nego razveseliti ljude uspjehom o kojemu će se govoriti naraštajima. Iako se o specijalnoj rukometnoj rubrici na Sportalu neće pisati i govoriti godinama, nema veze, jer to je manje bitno. Važno je samo da u ta dva tjedna ponudimo svim ljubiteljima rukometa sve ono najbolje i najzanimljivije, a da je vezano uz Svjetsko prvenstvo. Neka se o uspjehu Hrvatske govori stoljećima, a u specijalnoj rubrici "SP 2009." bit će dovoljno i ta dva tjedna, to nam je i namjera.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr