Miss sporta Hrvatske

Svi dečki biraju Anu kada se igra nogomet u kvartu jer njezina ekipa uvijek pobjeđuje

Foto: Direkcija izbora
07.07.2024.
u 09:08
Finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske okupit će se u ponedjeljak 8. srpnja 2024. u hotelu Garden u Velikoj Gorici gdje će se pripremati do četvrtka kada ćemo saznati koja će od 11 finalistica ponijeti titulu najljepše sportašice Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

Finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske okupit će se u ponedjeljak 8. srpnja 2024. u hotelu Garden u Velikoj Gorici gdje će se pripremati do četvrtka kada ćemo saznati koja će od 11 finalistica ponijeti titulu najljepše sportašice Hrvatske.

Izbor će se održati 11. srpnja 2024. u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, a u nastavku i privitku predstavljamo preostale četiri finalistice.

Nogometašica Ana Tutić ima 20 godina, a ovim sportom bavi se od svoje osme godine. Prve nogometne korake napravila je u ŽNK Vrbovec, nakon čega je prešla u ŽNK Dinamo, a trenutno igra za NK Sesvetski Kraljevec.

Osim nogometa trenirala je razne sportove od odbojke, plesa i atletike koja joj je uz nogomet najveća ljubav. Ana je pohađala školu za medicinske sestre i uz školske obaveze izvršava redovno i one sportske.

Trenira 4 do 5 puta tjedno i natječe se svaki vikend u ženskoj nogometnoj ligi.

Kada nađe slobodnog vremena voli to kvalitetno iskoristiti pa pozove svoje frendove na nogač koji ne rade razliku što je žensko s njima u ekipi, već se otimaju za koga će Ana igrati, jer znaju da s njom sigurno pobjeđuju.

Cilj joj je u budućnosti postati što uspješnija kako bi mogla promovirati ženski nogomet i sport općenito.

Gimnastičarka Aurora Ristović, ima 18 godina i dolazi iz Vukovara. Članica je Gimnastičkog kluba Vukovar, a u slobodno vrijeme voli čitati knjige, učiti jezike i trenirati.

Studirat će turkologiju i francuski na Filozofskom fakultetu, oduvijek je odlična učenica iza koje su mnogobrojna natjecanja na kojima je ostvarila odlične rezultate. 

Zagrebačka odbojkašica Jill Žnidaršić, ima 19 godina, a ovih dana čeka ju prijemni ispit na Kineziološkom fakultetu te se nada da će uskoro tamo studirati.

Članica je Odbojkaškog kluba Dinamo, a bavila se taekwondoom i plesom. Ipak, odbojka je njezina najveća ljubav i trenira ju već 11 godina. Aktivno sudjeluje u humanitarnim akcijama te pomaže onima kojima je pomoć potrebna. To u ispunjava i čini sretnom. 

Magdalena Kovačić karatistica je iz Karlovca. Članica je Karate kluba Karlovac 1969., ima 24 godine i završava studij Fitomedicine.

Zbog svoje strasti za sportskim načinom života i svijesti koliko joj unapređuje kvalitetu života, nedavno je postala certificirana trenerica kako bi sva svoja znanja mogla što uspješnije prenositi.

U slobodno vrijeme uživa u rekreaciji u prirodi, plesu, glazbi i volontiranju. Uvidjevši kako ostvaruje sjajne rezultate na fakultetu što je više uključena u treniranje i natjecanja, počinje otkrivati i razvijati  Brain Gym program; program integriranih vježbi za učinkovitije življenje i učenje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.