Dinamovac na meti velikana

Svi pričaju o transferu Olma, a sada su se oglasili i iz Reala

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Dani Olmo
30.01.2019.
u 13:07
Francuske sportske novine L'Equipe izvijestile su u ponedjeljak kako je Real Madrid prošlu subotu ponudio 26 milijuna eura Dinamu
Pogledaj originalni članak

Europski prvak Real Madrid nije poslao ponudu zagrebačkom Dinamu za ofenzivnog igrača Danija Olma nazvavši 20-godišnjeg španjolskog nogometaša "jednim od mnogih igrača kojeg prate svi klubovi".

– Nema nikakve službene ponude. On je jedan od mnogih igrača kojeg prate svi klubovi – rekao je u srijedu dužnosnik Real Madrida.

>> Pogledajte video: Svijet je dobio novog kralja – Luku Modrića

Francuske sportske novine L'Equipe izvijestile su u ponedjeljak kako je Real Madrid prošlu subotu ponudio 26 milijuna eura Dinamu.

"Barcelona je spremna platiti 25 milijuna eura, minimalni iznos koji traži Dinamo za svog igrača koji je pod ugovorom do lipnja 2021. No, prema našoj informaciji, Real Madrid nadmašio je tu ponudu predloživši 26 milijuna eura prošlu subotu", naveo je L'Equipe ne spominjući izvor informacije.

Glasnogovornik Barcelone rekao je da ne zna za postojanje navodne ponude Barcelone.

– Ne znam za to. Vidjet ćemo što će biti – rekao je glasnogovornik.

Dinamov glasnogovornik u utorak je odbio reći je li klub zaprimio ponude Real Madrida i Barcelone.Tu informaciju nije potvrdio ni jedan službeni izvor, a nekoliko španjolskih medija prenijelo je informaciju iz L'Equipea bez vlastitih saznanja.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dani Olmo, Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
2.08.2014., Gradski stadion, Sisak - Prijateljska nogometna utakmica izmedju Segesta Sisak - Dinamo B. Dani Olmo. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Dani Olmo i Junior Fernandes

Olmo, 20-godišnji ofenzivni vezni igrač, s Dinamom ima ugovor do ljeta 2021. godine. Njegova tržišna cijena iznosi 6,5 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša. Španjolac je 2014. godine prešao iz podmlatka Barcelone u podmladak Dinama, a od tada je skupio 84 nastupa za prvu momčad zagrebačkog kluba, pri čemu je postigao 18 golova, a 19 puta je asistirao.

Upisao je i četiri nastupa za mladu španjolsku reprezentaciju do 21 godine te se nada odlasku na Europsko prvenstvo koje se u lipnju igra u Italiji i San Marinu.

Olmov zastupnik Juanma López y Gelu Rodríguez nije odgovorio na upit do objave ove vijesti.

Dinamo je vodeća momčad hrvatskog prvenstva s devet bodova više od drugoplasiranog Osijeka. Barcelona vodi u španjolskom prvenstvu s pet bodova prednosti u odnosu na Atlético Madrid i deset u odnosu na trećeplasirani Real Madrid.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PA
pappmisi
16:47 30.01.2019.

Ako neki klub uplati 25 miliona, Moze da se proda !!! Realno treba gledati stvari a ne fantazirati !!! Mislim da Zdravko treba da pregovara, to ce biti najbolje za Olma a i za Dinamo !!!

Avatar gordi
gordi
14:38 30.01.2019.

pa bez uvrede ali ako mali Palaversa vrijedi 6 milijuna onda olmo vrijedi barem 55...a vjerujteL Eguipe zna za ponudu....meni bi bilo žao da ode jel nakon Dinamovih proljetnih utaknica vrednost će mu samo porasti