KLASA ZA SEBE

Svjetski prvak otkrio: Leo Messi se nije usudio igrati protiv mene

Foto: Twitter
Svjetski prvak otkrio: Leo Messi se nije usudio igrati protiv mene
13.01.2016.
u 15:00
'Prvo sam upoznao Iniestu koji je strašno skroman čovjek. Onda je stigao Dani Alves, pa tada i Neymar. A on je možda i najsitniji čovjek kojega sam vidio u životu.
Pogledaj originalni članak

Posljednje dane i dodjelu Fifine Zlatne lopte zauvijek će pamtiti i izvjesni Abdulaziz Alshehri. Svjetski prvak u video igrici FIFA-e koji je prisustvovao svečanoj ceremoniji u Zürichu. Upoznao brojne nogometaše, te se u FIFA-inoj videoigri trebao okušati s Lionelom Messijem, Cristianom Ronaldom i Neymarom.

"Trenutak u kojem sam osvojio Svjetsko prvenstvo u igranju FIFA-e pamiti ću cijeli život. I mislio sam da će mi taj trenutak zauvijek ostati najbolji u životu. No, onda sam doživio ovu svečanost u Zürichu. Dobro, ovdje nisam podigao nikakav trofej, ali sam prisustvovao dodjeli nagrada Zlatne lopte. Nevjerojatno je upoznati tolike igrače, družiti se s njima i razgovarati. Oni su toliko jednostavni, daleko od onoga što možemo zaključiti gledajućih ih putem TV ekrana" rekao je uzbuđeni Abdulaziz Alshehri, pa nastavio:

"Prvo sam upoznao Iniestu koji je strašno skroman čovjek. Onda je stigao Dani Alves, pa tada i Neymar. A on je možda i najsitniji čovjek kojega sam vidio u životu. Tada su počeli stizati i ostali igrači. Paula Pogbu sam upitao želi li igrati FIFA-u sa mnom, no on se samo nasmijao. I rekao mi 'pa ti si svjetski prvak u tome, nema šanse da zaigram protiv tebe'!

Na red su stigli i igrači Real Madrida...

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Messi peti put najbolji nogometaš, Modrić prvi Hrvat u idealnoj momčadi!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.