ZOKI POJASNIO:

Tako je to u nogometu, nismo zabili gol i poraženi smo

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Tako je to u nogometu, nismo zabili gol i poraženi smo
02.10.2014.
u 23:14
– Igrači su bili impresionirani stadionom, atmosferom i bez obzira na upozorenja nisu reagirali kako treba – rekao je Mamić
Pogledaj originalni članak

Trener Zoran Mamić još je jednom svjedočio utakmici koja "oduzima godine života". Nakon bečke Austrije, Aalborga i sad Celtica sigurno mu nije lako jer je Dinamo to sve trebao pobijediti, odnosno proći.

– Nismo zabili gol i to je tako u nogometu, stvorili su nam jednu jedinu šansu i pobijedili. Mi smo imali smo dosta šansi i dobrih akcija, inicijativu, ali to je nogomet. Igra se za golove, nismo zabili nijedan i izgubili smo utakmicu – rekao je Zoran Mamić i nastavio:

– Nisam ništa mijenjao u zadnjoj liniji jer smo gubili 1:0, stvarali šansu za šansom i nismo imali razloga mijenjati u obrambenom dijelu. Ništa, idemo dalje, ovo je jedna od utakmica u nizu, imamo ih još četiri.

Kazao je da se igrače upozoravalo na atmosferu, ali da nije pomoglo.

– Bili su impresionirani stadionom, atmosferom i bez obzira na upozorenja nisu reagirali kako treba. Ali i treba reći da je Celtic izveo odličnu akciju i čestitam im na tome i pobjedi, što drugo reći – otkrio je trener modrih i osvrnuo se na Salzburg:

– Nije iznenađenje što je Salzburg dobio Astru, oni su po meni najbolja momčad u grupi, ali dat ćemo sve od sebe da ih pobijedimo u oba susreta.

>> Škotsko prokletstvo nije razbijeno - Dinamo poražen u Glasgowu!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

UV
UvijekDesno
23:20 02.10.2014.

odlična utakmica za neutralne, za nas frustrijajuca, slicno ko protiv aalborga, odlicna igra i dominacija i poraz

DU
Deleted user
00:21 03.10.2014.

Dinamo nelos, u startu je izgledalo koda ce ih Celtic pregazit, to je vjerojatno rezultat ocekivanja nekog presinga u prvih 10 min. Pinto na desnoj strani dost dobar, lijevo Pivarica nigdje nije bilo. Antolic je bio dobar, osjetilo se kad je zamijenjen. Wilson ok, al je trebo u 60-oj ic van. A Čop, jel, zasto nije igro Čop :-), reprezentativac nas. Brozović, Ademi dobri. Ukupno, Dinamo je odigro u dost visokom ritumu cijelu utakmicu i fizicki je bio cak bolji od Celtica (iznenadjujuce). Zavrsnica, problem...

Avatar watson
watson
08:32 03.10.2014.

Protiv Astre je ulazilo sve jucer nije htjelo nista ,a bilo je vise sansi nego protiv Astre . Nista jos nije gotovo treba dobiti Austrijance i Celtic doma i Rumunje tamo i Dinamo prolazi