Pliva Zagreb Open

Talijan Arnaboldi u 3. setu s Borutom Pucom sa 1:3 na 6:3!

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
Talijan Arnaboldi u 3. setu s Borutom Pucom sa 1:3 na 6:3!
12.05.2011.
u 19:07
Trenirao sam tri tjedna s Goranom Ivaniševićem i osjećam da igram bolje, Goran mi je jako pomogao u posljednje vrijeme, kaže Borut Puc.
Pogledaj originalni članak

Borut Puc ipak neće igrati u svom prvom četvrtfinalu na nekom challengeru, iako je u trećem setu protiv Talijana Arnaboldija vodio s 3:1. Izgubio je pet gemova zaredom i oprostio se od nastupa na Pliva Zagreb Openu - 3:6, 6:3, 3:6.

– Ne znam što se dogodilo, nisam mogao disati. Bio sam bez snage, ne znam zašto. Treniram 10 sati dnevno, imam masera, kondicijskog trenera, ali fizički jako padam. Bio sam na pregledima, muče me alergije – kaže 20-godišnji sin poznatog rukometaša Iztoka Puca, koji od početka godine igra pod hrvatskom zastavom.

– To sam oduvijek želio, nikad mi se nije sviđalo "Slo" pored mog imena. Rođeni sam Bjelovarac i uvijek sam se osjećao Hrvatom. Slovenci su bili i malo nekorektni prema meni, nisam se osjećao poželjnim. No, i da su bili korektniji, svejedno bih igrao za Hrvatsku – uvjerava Borut i nastavlja:

– Zahvaljujem direktoru Branku Horvatu na pozivnici za turnir, no i Goranu Ivaniševiću koji mi je također puno pomogao. Gorana znam dugo, moj tata i on sudjelovali su zajedno na Olimpijskim igrama u Atlanti. Radio sam s njim tri tjedna – kaže Borut.

Iako su mu otac i djed (Hrvoje Horvat) poznati rukometaši, rukomet nikad nije bio njegov izbor.

– Igrao sam malo u osnovnoj školi, no ništa od toga. Nikomu nisam vjerovao u igri, niti dodavao lopte – sa smiješkom će Borut.

Ostali rezultati - tenisači, 1. kolo: Dodig (1, Hrv) - De Voest (JAR) 6:3, 6:2; 2. kolo: Meffert (Njem) - Veić (Hrv) 6:4, 6:2. Tenisačice, 2. kolo: Erić (Srb) - Mrdeža (Hrv) 6:3, 5:7, 7:6 (5).

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.