Osuđuju ponašanje

Talijani šalju protestno pismo Uefi zbog hrvatskih navijača!

Foto: Goran Stanzl, Slavko Midžor/Pixsell
Talijani šalju protestno pismo Uefi zbog hrvatskih navijača!
14.06.2012.
u 21:37
- Našoj himni zviždali su Španjolci u prvom kolu, a sad i Hrvati. Tako ne može dalje - rekao je predsjednik Talijanskog olimpijskog saveza Gianni Petrucci.
Pogledaj originalni članak

Talijanski olimpijski savez najavio je slanje protestnog pisma Europskoj nogometnoj federaciji zbog ponašanja hrvatskih navijača, a posebno je naše prekomorske susjede zaboljelo sramotno zviždanje talijanskoj nacionalnoj himni prije početka susreta iz kockastog dijela tribina.

- Ne možemo samo tako prijeći preko toga. Uputit ćemo službeni protest Uefi jer takvo ponašanje nije primjereno. Našoj himni zviždali su Španjolci u prvom kolu, a sad i Hrvati. Tako ne može dalje - rekao je predsjednik Talijanskog olimpijskog saveza Gianni Petrucci.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

ST
Startrack
21:43 14.06.2012.

Cast ovom Italijanu. Na tudju himnu se netreba zvizdit a zvizdali su, culo se i na TV. Voi svoje postuj tudje. Neko iz Hrvatske se treba izvinut. Mozda HNS.

BK
B Kosa
21:47 14.06.2012.

Nevolimo da nitko zvizdi nasoj imni pa zasto bi i mi zvizdali icijoj himni to mi se cini radi hajvan kao i oni sto bacaju bakje

C5
c523h231
21:41 14.06.2012.

Hahahhhaahhahaahah....protetstno pismo zbog zvizduka na himnu!!! U cetvrtfinale se prolazi dobrom igrom a ne mutnim igrama!