Medvjedi u potrazi za novim šefom struke

Ted Sator više nije trener hokejaša Medveščaka

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Ted Sator više nije trener hokejaša Medveščaka
31.12.2010.
u 12:05
Nakon poraza od Jesenica Ted Sator više nije trener hokejaša Medveščaka. Privremeno će ga zamijeniti dosadašnji pomoćnik Douglas Bradley, a medvjedi u subotu, 1. siječnja, igraju u Ledenoj dvorani protiv Albe (18 sati)
Pogledaj originalni članak

- Nakon sastanka predsjedništva kluba shvatili smo da nešto hitno moramo mijenjati. Igrače ne možemo mijenjati, pa smo se odlučili zahvaliti Tedu Satoru. Bilo mi je to jako teško priopćiti Tedu, jer nas je sve zadužio prošle sezone - rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Jesu li možda igrači bojkotirali trenera u susretu s Jesenicama?

- To ne bih mogao znati. No, imali smo dojam da igrači nisu dali sve od sebe - istaknuo je Gojanović te dodao nešto i o (ne)disciplini igrača:

- Imali smo indicija da neki igrači nisu poštovali vrijeme kada treba otići u krevet. Odsad to nećemo tolerirati i kažnjavat ćemo svaku nedisciplinu.

Za subotnju utakmicu s Albom momčad će voditi dosadašnji Satorov pomoćnik Douglas Bradley. No, u Medveščaku već traže novog trenera.

- Pregovaramo s nekoliko američkih i kanadskih trenera, koji trenutačno rade u Europi, u njemačkoj i švicarskoj ligi.

Team menadžer Dragutin Ljubić otišao je u četvrtak u Davos, a predsjednik Gojanović u šali mu je poručio:

- Dado, ne vraćaj se bez trenera.

Zbog situacije u klubu sastali su se igrači, a o čemu su međusobno razgovarali objasnio je kapetan Alan Letang.

- Kuća nam se urušila, ali ne do temelja. Zato smo se mi igrači okupili, rekli smo jedni drugima što nas muči i sada vjerujem da će biti bolje. Vrijeme je da i nama krene - kazao je kapetan medvjeda Letang.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

OB
-obrisani-
15:26 31.12.2010.

ova budalaština s sportom koji nije popularan,nema temelje i tradicije,nego nam ga guraju austrijski konjušari,erste liga, austrijska banka,austrijske novine itd,daklem ta seljačka momčad stranaca se raspada i cijeloj priči dolazi kraj,prošle ste godine dijelili ulaznice,ove im godine dajte i tirolsku salamu da bi došli na tekme,al neće,a kamoli platiti ulaznicu,za što, za neku ligu u kojoj nikad neču vidjeti najbolje igrače na svijetu,i u košarci i vaterpolu,a ponekad i u noogometu sam ih vidio,svemu dođe kraj pa tako i toj lakrdiji,pašteta za pojačanje,ma više ne kupujem nijednu vrstu da moj novac nebi otišao hrpi stranih plačenika,a gdje su tu domaći igrači, no da za to su krivi franjo tuđman,milan bandić i zdravko mamić,molžda i peder ćiro,ej stoko sitnog zuba sad češ valjda progledati,izvinjavam se rukometašima, itu sam vidio najbolje igrtače na svijetu,predlažem austrijskim konjušarima nek krenu u bejzbojl ligu,kupite pojačanja s kube,manje če vas koštati nego ovi starkelje

Avatar Azriel
Azriel
16:34 31.12.2010.

kreten beli opet jaše. mamlaz spominje legiju stranaca, pita gdje su domaći igrači, a hvali zdravka mamića. O zemljo otvori se od ovakvih glupana.. Inače hokej ima tradiciju u Zagrebu, ali od kuda bi ti to znao opančaru obični! I da veliš austrijska liga, puno ti je bolja jugoslavenska koju zagovara Mamić, jel kljusino. Bit če hokeja i dalje, ništa ti ne brini....

DO
Dottore
12:36 01.01.2011.

@EUJanez Od nekoga tko piše šovinističke komentare po forumima napraviti čovjeka - nemoguće. Za sve ostalo tu je - Mastercard :)