Mladi farmaceuti u reprezentaciji

Tepurić i kapetan Delić pod Ladićevim skutima

Foto: 'josip maljak / vecernji list'
Tepurić i kapetan Delić pod Ladićevim skutima
06.10.2009.
u 14:02
Tijekom prvenstvene stanke koprivnički prvoligaš odigrat će susret s Bjelovarom, provjeru uoči dolaska Istre 1961.
Pogledaj originalni članak

Nakon neuspješnog izleta u Zadar gdje su ostali bez bodova, nogometaši Slavena Belupa jučer su nastavili treninge na koprivničkom stadionu, gdje će vježbati sljedećih 10-ak dana i pripremati se za prvoligaško prvenstvo koje se nastavlja 17. listopada.

Stručni stožer farmaceuta na čelu s trenerom Zlatkom Dalićem imat će dovoljno vremena u miru spremiti momčad za jesensku završnicu i nastupe u Kupu.

– Nadali smo se barem remiju u Zadru, ali nismo u tome uspjeli. Šteta, jer odlično smo krenuli u susret, ali sreća nije bila na našoj strani. U vrijeme prvenstvene stanke zbog obveza reprezentacije, gostovat ćemo kod trećeligaša Bjelovara (13. listopada) iz kojeg je ljetos u naš klub došao napadač Matija Poredski.

- Bit će to posljednja provjera momčadi za susret s Istrom 1961, koja nam prva dolazi u goste i nakon koje opet igramo kod kuće s Interom iz Zaprešića. Iz tih dviju utakmica pred našim navijačima očekujemo svih šest bodova za uzlet prema vrhu ljestvice, gdje nam je i mjesto – kazao je Zlatko Dalić, trener Slavena.

Koprivničkom strategu na raspolaganju nisu kapetan Mateas Delić i Franjo Tepurić, koji su na pripremama mlade reprezentacije u Martinu na Muri za susret sa Srbijom (kvalifikacije za Europsko prvenstvo), koji se sljedećeg utorka igra u Varaždinu.

– Nakon Mate Jajala koji sada igra u talijanskoj Sieni i Elvisa Kokalovića, koji je ozlijeđen i nije nastupio u Zadru, opet su dva naša igrača pozvana u mladu hrvatsku vrstu, što je veliko priznanje njima, ali i našem klubu.

- Nadamo se da će im izbornik Ladić dati povjerenje i da će ga oni svojom igrom opravdati – rekao je sportski direktor kluba Rajko Magić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.