KRIVCI ZA ISPADANJE IZ LIGE PRVAKA

Terry: Loši suci su nas uništili

Foto: AFP
Terry: Loši suci su nas uništili
21.03.2010.
u 12:03
Chelseajev kapetan John Terry javno je prozvao suce za ispadanje svog kluba iz Lige prvaka u posljednje dvije sezone i pozvao je upravu na lansiranje službene žalbe.
Pogledaj originalni članak

Prošle je sezone loše suđenje Norvežanina Toma Henninga Øvreba u uzvratu polufinalne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Barcelone izazvalo bijes navijača Chelseaja, a sada je njemački sudac Wolfgang Stark prema Terryjevom mišljenju jedan od glavnih krivaca zašto londonski klub nije uspio nadoknaditi prednost protiv Intera u uzvratu osmine finala najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

- Loše smo odigrali protiv Intera, ali zaista su loši bili i suci. Suđenje nije bilo dovoljno dobro za ovu fazu natjecanja. Igrali smo kod kuće, a niti jedna sporna situacija dosuđena za nas. Dajemo sve od sebe u ovom natjecanja, a zadnje dvije godine nas prizemljuje loše suđenje. Netko iz kluba bi se trebao obratiti UEFA-i – rekao je Terry.

- Neću reći da je ovdje riječ o uroti, ali sam frustriran onime što se dogodilo. Florenta Maloudu fauliraju u kaznenom prostoru i sudac kaže da se igra dalje. Ista se stvar dogodi s Didierom Drogbom i opet isto. Ako glavni sudac to nije vidio, postoji linijski sudac.

- Kada neka odluka nije otišla na našu stranu pokušao sam razgovarati sa njemačkim sucem, ali on mi je okrenuo leđa. Htio sam da mi objasni svoju odluku, a kada je odbio razgovarati, to me izbacilo iz takta. To je izraz nepoštovanja. Ako sam se ovime uvalio u nevolju, neka bude. Dugujem našim navijačima da progovorim o takvim stvarima – zaključio je Chelseajev kapetan, koji je posljednjih tjedana bio u središtu medijske pozornosti zbog vanbračne afere s bivšem djevojkom suigrača mu iz reprezentacije Waynea Bridgea, a sada bi mogao zaraditi kaznu od strane UEFA-e zbog javnog kritiziranja suđenja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
14:35 21.03.2010.

Ma daj Terry ne s..i! Ti znas sta je fair play?!

GA
gafe
17:22 21.03.2010.

nakon svega sto je taj covjek uradio da on prica sto je fair play, samo jos jedno potvrda kako su englezi smijesni ljudi