O'Neill

Terry se mora ispričati Milneru

Foto: AFP
Terry se mora ispričati Milneru
12.04.2010.
u 14:13
Menadžer Aston Ville Martin O'Neill inzistira da bi se Chelseajev branič John Terry morao ispričati reprezentativnom suigraču Jamesu Milneru za pogibeljan start u subotnjoj polufinalnoj utakmici FA Cupa.
Pogledaj originalni članak

Chelsea je u spomenutoj utakmici slavio 3-0, a O'Neill je kasnije imao velike prigovore na račun suca Howarda Webba, zbog nesuđenog očitog jedanaesterca na Gabrielu Agbonlahoru u 15. minuti (nakon prekršaja Johna Obija Mikela) i starta Johna Terryja na Jamesa Milnera u 74. minuti, starta zbog kojeg je Chelseajev branič kažnjen tek žutim kartonom.

- Nadam se da će Terryjeva isprika stići u našu svlačionicu. Bio je to pogibeljan start na koljeno i oduševljen sam što James i dalje može igrati. Mogli smo ostati bez njega na dugo, dugo vremena. Zapravo ne znam da li bi i isprika bila dovoljna. Mislim da bi o tome James i Terry sami trebali raspraviti - rekao je sjevernoirski menadžer, koji je najavio da će prijaviti Howarda Webba povjerniku sudačkog udruženja Mikeu Rileyju.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
15:54 12.04.2010.

Terry se mora ispričati Milneru ali se ne treba izpričati Biliću i kockastima jer od onih 9 komada koliko je Albion uturio za 180 minuta John Terry nije ugural nijednoga..Navodno ga Frank Lampard i Wayne Rooney još danas zajebavaju radi toga jer nije onim zapadno balkanskim nemočnicima uspjel uturnuti 2 ili 3 gola..