ZVIJEZDA NIGERIJE

Teška prometna nesreća bivšeg igrača Ajaxa. Brat mu je poginuo, supruga i sin teško ozlijeđeni

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Teška prometna nesreća bivšeg igrača Ajaxa. Brat mu je poginuo, supruga i sin teško ozlijeđeni
10.05.2024.
u 19:34
Tijani Babandiga (50) s Ajaxom je osvojio Nizozemsku ligu i Kup. Njegov poginuli brat Tijani (47) igrao je za nizozemski Volendam
Pogledaj originalni članak

Nigerijski nogometaši, braća Tijani i Ibrahim Babandiga doživjeli su tešku prometnu nesreću na putu između Kadune i Zarije. Mlađi brat, 47-godišnji Ibrahim, poginuo je u nesreći. U automobilu su bili supruga i sin starijeg brata te kućna pomoćnica.

Tijani je u bolnicu prevezen s teškim ozljedama. U kritičnom je stanju, ali pri svijesti. Ostali putnici prevezeni su u bolnicu te se također nalaze u vrlo teškom stanju, no oporavljaju se. Bivši nogometaš bio je član nigerijske reprezentacije i 1996. je osvojio olimpijsko zlato.

Osim toga, igrao je u Ajaxu s kojim je osvojio naslov prvaka Nizozemske, kao i naslov pobjednika Nizozemskog nogometnog kupa. Također, s Genclerbirligijem je osvojio Turski nogometni kup.  Ibarahim, koji je pet godina bio član nizozemskog Volendama, pokopan je u petak. 

VIDEO Ostaje li Dinamo na ljeto bez Petkovića? Evo što kažu izvori bliski vođi plavih

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.