Transfer

The Times: Celtic bi želio posuditi Niku Kranjčara od Tottenhama već ove zime

Foto: PA/Pixsell
The Times: Celtic bi želio posuditi Niku Kranjčara od Tottenhama već ove zime
28.12.2010.
u 15:30
Malo je vjerojatno da će Tottenham pristati na posudbu, prednost će imati klubovi koji budu željeli kupiti Niku Kranjčara.
Pogledaj originalni članak

Hoće li Niko Kranjčar već ove zime otići na posudbu u Celtic? Prema pisanju londonskog "The Timesa", škotski bi Celtic 26-godišnjeg hrvatskog veznjaka želio već ove zime!

Ali, budući da je Kranjčarova cijena između sedam i deset milijuna eura, Celtic bi našeg reprezentativca želio malo posuditi od Tottenhama! Ne vjerujemo da su na White Hart Laneu baš oduševljeni takvom idejom i logično je da će prednost imati klub koji Kranjčara bude želio otkupiti. A u tom slučaju Celtic bi ispao iz utrke, jer ima ozbiljnih financijskih problema i sigurno se ne može upustiti u takvu transakciju.

Stoga se zasad čine najrealnijima opcije da će Kranjčar, napusti li London, karijeru nastaviti u Birminghamu ili Liverpoolu! Konkretno, zasad su za njega najzainteresiraniji Aston Villa i Everton, oba su kluba solventna i ne bi im bio problem platiti odštetu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SA
santos008
16:29 28.12.2010.

Kako to da Seltik ima financiski problema ,nije vrag da je i kod njih \'\'bosanceros\'\' predsjednik.

DU
Deleted user
19:42 28.12.2010.

Hajdukovca u Hajduk. Tko misli da bi posudba u Hajduk bila korak nazad?

DO
domingo1981
11:16 29.12.2010.

ova patka je vec davno demantirana... novinarstvo vam malo sepa ljudi...