Brazilski branič

Thiago Silva: Hrvatska nam je najteži suparnik, ali idemo po zlato

Foto: DPA/PIXSELL
Thiago Silva: Hrvatska nam je najteži suparnik, ali idemo po zlato
04.05.2014.
u 12:49
- Hrvatska ima jednu novu reprezentaciju, a njezini igrači igraju za jake europske klubove. Hrvatska nam je možda i najteži protivnik u skupini, ali vjerujem da smo jači i od njih
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu igrat će u skupini A zajedno s Brazilom, Meksikom i Kamerunom. Upravo će naša izabrana vrsta otvoriti SP s domaćinom Brazilom, a našim napadačima glavna prepreka bit će Thiago Silva. Sjajni branič PSG-a u odličnoj je formi, a jedva čeka da počne Mundijal.

- Sve tri reprezentacije u skupini mogu nam napraviti velike probleme, ali mislim da nema smisla previše razmišljati o protivnicima, to nam donosi samo brige. Svjesni smo da će na nama biti golem pritisak, ali mi smo spremni i uvjereni da možemo do zlata, rekao je Silva u intervjuu za Folha de Sao Paulo.

Upravo je Hrvatsku istaknuo kao glavnog konkurenta u skupini.

- Hrvatska ima jednu novu reprezentaciju, a njezini igrači igraju za jake europske klubove. Hrvatska nam je možda i najteži protivnik u skupini, ali vjerujem da smo jači i od njih.

Prvenstvo počinje 12. lipnja, a prvu utakmicu u Sao Paulo igraju Brazil i Hrvatska.

>>Kovač: Modrić nakon Lisabona dolazi u Osijek i igra protiv Malija

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KH
Khala
13:54 04.05.2014.

Tocno. Brazil je najjaci u skupini. Ali nek ne podcjenjuju malu Hrvatsku, jer kada ima svoj dan, ta mala Hrvatska moze pobijediti velike i najveće. Sretno Hrvatska! <3

L0
luena 01
20:23 04.05.2014.

Brazil je jaci ali ako nas izbornik bude lukaviji od Luiz Felip-a. Scloari onda nasa pobjeda nije nemoguca misija...