PPD Zagreb

Tin Kontrec: Neka se Kielce vadi negdje drugdje, mi ne damo ni bod

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
22.10.2016., Arena Zagreb, Zagreb - VELUX EHF Liga prvaka, skupina B, 5. kolo, RK PPD Zagreb - RK Vardar. Tin Kontrec. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
PPD Zagreb
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.10.2016., dvorana Sutinska vrela, Zagreb - 6. kolo regionalne rukometne SEHA lige, RK PPD Zagreb - RK Metalurg Skoplje. Zlatko Horvat, Milos Dragas. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
PPD Zagreb
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
PPD Zagreb
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
PPD Zagreb
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
PPD Zagreb
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
PPD Zagreb
16.11.2016.
u 00:30
Baš igramo s njima u nezgodno vrijeme. Naime, imaju dva vezana poraza u elitnoj skupini Lige prvaka i sigurno je da će se protiv nas pokušati izvaditi iz krize – misli Tin Kontrec, kružni napadač “plinara”
Pogledaj originalni članak

Nakon minimalnog poraza u Frankfurtu od RN Löwena, rukometaši PPD Zagreba u srijedu u Varaždinu dočekuju Kielce, aktualne osvajače Lige prvaka.

– Baš igramo s njima u nezgodno vrijeme. Naime, imaju dva vezana poraza u elitnoj skupini Lige prvaka i sigurno je da će se protiv nas pokušati izvaditi iz krize – misli Tin Kontrec, kružni napadač “plinara”, dodajući:

– Morat će se ipak vaditi negdje drugdje.

Hoće li igranje u Varaždinu biti hendikep?

– Mislim da neće. Već smo tu igrali dosta utakmica tako da smo se naviknuli na parket i atmosferu. Koliko čujem, dvorana će biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Ipak je ovo prva, povijesna utakmice Lige prvaka u ovom baroknom gradu – istaknuo je Kontrec.

Silvio Ivandija, trener “plinara”, na raspolaganju ima gotovo kompletnu momčad. Nedostaju tek Domagoj Pavlović koji se oporavlja nakon operacije te Darko Cingesar koji je ozlijeđen.

Zlatko Horvat imao je problema sa skočnim zglobom, ali bit će spreman za srijedu, kao i Tonči Valčić koji je bio virozan – istaknuo je Ivandija.

U klubu su pak organizirali navijački autobus. Autobus će krenuti u srijedu 16. studenog u 16 sati iz Puljske ulice (u blizini Kutije šibica), a svi zainteresirani za ovaj transport trebaju se javiti najkasnije do utorka 15. studenog u 15 sati na email info@rk-zagreb.hr.

Zanimljivo da mjesto u autobusu ne znači i mjesto u dvorani. Jer klub se obavezuje samo na besplatan prijevoz. Kapacitet autobusa je 50 mjesta. 

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.