nezapamćen potez

Tko još ovako voli klub? Pique je na kraju karijere oprostio Barceloni najveći iznos u povijesti

Foto: Pablo Morano/REUTERS
Tko još ovako voli klub? Pique je na kraju karijere oprostio Barceloni najveći iznos u povijesti
04.11.2022.
u 08:17
35-godišnji Pique se ranije odrekao dijela plaće kako klub tijekom korone mogao normalno funkcionirati, sada je oprostio Baceloni golemi novac.
Pogledaj originalni članak

Gerard Pique šokirao je španjolsku javnost i najavio oproštaj od aktivne karijere nakon vikenda i susreta s Almerijom.

35-godišnji branič je u karijeri odigrao 615 utakmica za ponos Katalonije, a aktualni ugovor mu istječe u ljeto 2024. godine, ali ga ipak neće odraditi do kraja. 

Španjolci također pišu da je Pique odradio velikodušan potez a to je da će oprostiti Barceloni između 30 i 40 milijuna eura?! Radi se o dugovanju Barcelonu iz pandemijskog razdoblja te ostatku ugovora koji istječe 2024. godine, a ne sjećamo se da se itko odrekao tolike cifre u korist voljenog kluba. 

 

 

Pique je prije pandemije koronavirusa zarađivao oko 28 milijuna eura godišnje i bio je među najplaćenijim klupskim igračima te je među prvima pristao na smanjenje ugovora kako bi Barca mogao normalno funkcionirati. Prije njega se Carles Puyol odlučio odreći dijela novca i postao junak navijača, ali radilo se o bitno manjoj svoti.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:38 04.11.2022.

Pa ako si normalan čovjek, i imaš već preko 100 milijuna Eura, onda ti nije problem odreći se 30 milijuna. Ali svijet danas kad čuje ovakve stvari ostane u čudu, umjesto da veli - pa da, normalno.