Odgovor kritičarima

Tomas: Nisam došao pijan na trening, popio sam jedno piće

Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
Tomas: Nisam došao pijan na trening, popio sam jedno piće
21.11.2012.
u 16:45
– Cijela je Hrvatska tog dana slavila i želio sam biti dio toga. Nazdravio sam na Trgu jednim pićem i to je sve – otkriva košarkaš Cedevite.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su neki srbijanski mediji senzacionalistički objavili da je došao pijan na trening slaveći oslobađanje generala Gotovine i Markača, košarkaš Cedevite Marko Tomas osjećao se dužnim odgovoriti i reći svoju stranu priče.

– Cijela je Hrvatska tog dana slavila i želio sam biti dio toga. Nazdravio sam na Trgu jednim pićem i to je sve. Uredno sam se pojavio na treningu u 17.30 sati i odmah zatražio magnetsku rezonanciju na bolnom koljenu jer sam dobio snažan udarac dan ranije protiv Žalgirisa – istaknuo je Tomas za tportal.

Mediji naših istočnih susjeda čak su išli toliko daleko da su rekli da je Tomas i njegovo feštanje zbog haaške presude jedan od razloga odlaska trenera Božidara Maljkovića iz Cedevite, no takvo nešto opovrgnula je i Maljkovićeva kći Marina na svom Facebook-profilu.

– Moj status i pjesma koji se tiču Like apsolutno nemaju veze s ostavkom moga oca. To je čista slučajnost. Nisam osoba koja ozbiljne stvari objavljuje na Facebooku i Twitteru, to je za mene samo poveznica s obitelji i prijateljima – istaknula je Marina Maljković nakon što su njen status "Za moju Liku, za moje Ličane i Ličku Kaldrmu, za moje djetinjstvo, za moje korijene..." te pjesmu od Baje Malog Knindže o Lici mnogi odmah protumačili i kao razočaranje njenog oca Bože (podrijetlom iz Otočca) presudom hrvatskim generalima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar comandante
comandante
16:07 22.11.2012.

Dobi udarac protiv Zalgirisa pa trazio magnetnu sljedeci dan u 17-30???? Sta si prije toga radio?? Bio si pijan a samo jednu vodku si popio u Cedevitinomkampu ako ne racnamo ono prije