MLADI REPREZENTATIVAC

Tomić: Ne vidim zašto se digla prašina oko proslave gola

Foto: Slavko Midžor
Tomić: Ne vidim zašto se digla prašina oko proslave gola
16.10.2009.
u 12:26
Strijelac jedinog pogotka za mladu reprezentaciju Srbije u porazu od Hrvatske u Varaždinu 1:3 Nemanja Tomić ne razumije zašto je njegova proslava gola podigla toliko prašine.
Pogledaj originalni članak

Prvo se radovao s prstom u ustima, a onda je slavlje nastavio ispaljivanjem rafala. Tomić ne razumije zašto je to slavlje podiglo toliko prašine.

- Stavio sam palac u usta jer mi je sestra rodila. Nakon toga sam promijenio način radovanja. Moja gesta nije bila uperena protiv nikoga, iako smo bili izloženi uvredama s tribina - rekao je Tomić za Sportske.net.

Predsjednik saveza Tomislav Karadžić nije želio komentirati slučaj dok se ne ispita cijela situacija.

- Ako se pokaže točnim da je strijeljao prema navijačima Hrvatske, mogu samo reći da se tako reprezentativac Srbije ne smije ponašati - zaključio je Karadžić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
marelica
13:09 16.10.2009.

Tomiću, lijepo si objasnio za palac, a za \"promjenu načina radovanja\" nisi se uspio opravdati, jer svi znamo što znači. Znaš i ti, zato si to i radio. Trebao si nakon palca u ustima isti oktenuti dolje kao najbolju ocjenu svog idiotskog ponašanja. Od mene, osim palca dolje, čvoka u blentavu glavu.

MA
mali1935
13:22 16.10.2009.

Nasi navijaci su osudjeni jer su vikali Ubij Srbina,a decko koji puca rafal siri nadaleko prepoznatljivo mir,ljubav i prijateljstvo!Nase navijace treba osuditi komentator,ali momka koji puca kao i njegov tatica 90ih necemo ni spominjati,ali njegov tatica sigurno nije pucao 90ih po Lijepoj Nasoj vec se skrivao u nekoj misjoj rupi i kada je sve zavrsilo izasao je iz svoje misje rupe i prezentira se kao veliki Srbin i heroj jer ustvari lijeci svoje komplekse kukavicluka i nesposobnosti da se suoci sa strahom i opasnosti te je tako odgojio i sina!Samo postoji velika razlika izmedju navijaca i clana mlade reprezentacije jer navijaci su vecinom djeca koja se jos traze,najcesce i malo pripita,a reprezentativac neke drzave je ujedno i njen ambasador pa njegove reakcije bi trebale biti pod punom vecim povecalom!

SA
satar
12:50 16.10.2009.

što drugo očekivati od reprezentativaca srbije,nije im to prvi put.Da li bi naša vlada i u takvim slučajevima prekidala utakmice i tv prijenose?Čisto sumnjam