HAJDUK IDE NA HD

Torcida: Lakše do kredita negoli do ulaznice

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Torcida: Lakše do kredita negoli do ulaznice
Autori dm, om
20.10.2013.
u 09:00
Navijača glede, bit će zanimljivo pratiti što će se događati na tribinama u Kranjčevićevoj. Naime, Hajduk nije sukladno naputcima HNS-a organizirao odlazak svojih navijača u Zagreb.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Hrvatskog dragovoljca ugostit će na stadionu u Kranjčevićevoj Hajduk (19 sati). Bilo bi za dragovoljce bolje da se igra u Sigetu...

– Sigurno da bi nam bilo puno lakše. No, nije nam ni stadion Zagreba mrzak. Tu smo ove sezone igrali 1:1 s Dinamom. Ne bih imao ništa protiv da završi isto i sa Hajdukom premda ćemo tražiti sva tri boda – rekao je Davor Mladina, trener Dragovoljca.

Mladina je bio trener Sigećana kada su posljednji put igrali s Hajdukom u Zagrebu i pobijedili s 2:0. No, i utakmicu prije dragovoljci su slavili na svom travnjaku protiv Splićana.

– Da smo kompletni ne bih se nimalo bojao. Ali, nema zbog žutih kartona Doležala, a zbog ozljede Špehara, Tomića, Jazvića - kaže Mladina.

Želje Hajdukovog trenera Igora Tudora vrlo su jasne:

– Želimo se vratiti pobjedama.

Navijača glede, bit će zanimljivo pratiti što će se događati na tribinama u Kranjčevićevoj. Naime, Hajduk nije sukladno naputcima HNS-a organizirao odlazak svojih navijača u Zagreb.

Ovo je samo početak, ta odluka HNS-a, odnosno Udruženja prvoligaša, da navijači mogu na gostovanja samo u organizaciji kluba, i to s vaučerima, uz obvezu davanja osobnih podataka, već je izazvala reakcije. Do sada je Hajduk imao najveću navijačku podršku. Kako stvari stoje, Torcida neće prihvatiti odluku Udruženja.

- Prihvatimo li ovu odluku, lakše će navijač Hajduka iz Osijeka, Zagreba ili Rijeke dobiti papire za kredit u bilo kojoj banci, nego ulaznicu za utakmicu kad njegov Hajduk igra u njegovom gradu. Stoga pozivamo sve navijače Hajduka da u nedjelju krenu iz svih dijelova Hrvatske na utakmicu u Kranjčevićevu na utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca. Krenite pojedinačno, neorganizirano, bez obilježja... Ne možete nam zabraniti dolazak na utakmicu, ne možete nam zabraniti dolazak u Zagreb - između ostalog stoji u priopćenju Torcide.

>> Tudor: Volio bih kad bi Dragovoljac želio igrati

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.