SLAVLJE U SPLITU

Torcida najavila spektakl na Poljudu! Navijači traže da prestanu bakljama nabijati kazne Hajduku

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a, navijači
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
26.10.2024.
u 13:30
Torcida uskoro slavi svoj 74 rođendan. Navijačka skupina splitskoga kluba osnovana je još 28. listopada 1950. godine. Dakle, ovo će biti prilika za nekoliko dana uranjeno slavlje navijača momčadi s Poljud
Pogledaj originalni članak

Hajduk u subotu od 16 sati igra utakmicu 11. kola Hrvatske nogometne lige. Bijeli kao prvoplasirana momčad na prvenstvenoj ljestvici na Poljudu dočekuju zagrebačku Lokomotivu. Još uvijek neporaženi u aktualnoj sezoni, bijeli imaju čak četiri boda prednosti pred Dinamom koji je u prošlome kolu remijem protiv Istre (2:2) propustio umanjiti bodovnu razliku. U nastojanjima da zadrže sjajan niz im žele pomoći navijači, a Torcida je najavila veliku koreografiju na tribini te navijačima poslala poruku putem društvenih mreža.

"Važna obavijest uoči današnje utakmice! Danas zajedno bodrimo Hajduk na domaćem terenu za nastavak dobrog niza i učvršćivanje prvoga mjesta! Grlo, dlan i pjesma cijelu utakmicu su neizostavni, a dolazak na tribinu je obavezno 2 sata prije početka utakmice zbog koreografije. Koreografija je zahtjevna i zato pozorno pratite upute sa razglasa te pročitajte dobiveni papirić s uputama koji ćete dobiti na ulazu na tribinu", napisala je Torcida u objavi na Facebook stranicama.

GALERIJA Kruže fotke novog stadiona Hajduka, navijači zgroženi: 'Ovo je kao torta na dječjem rođendanu'

Foto: Screenshot: X.com
Foto: Screenshot: X.com
Foto: Screenshot: X.com
Foto: Screenshot: X.com
Foto: Screenshot: X.com

Zanimljivo je i da Torcida uskoro slavi svoj 74 rođendan. Naime, navijačka skupina splitskoga kluba osnovana je još 28. listopada 1950. godine. Dakle, ovo će biti prilika za nekoliko dana uranjeno slavlje navijača momčadi s Poljuda. Kakva će koreografija biti tek treba vidjeti, no svakako je moguće puno očekivati. Treba napomenuti da su navijači u komentarima pod objavom pozvali pripadnike skupine da ne pale baklje i da izbjegnu visoke kazne koje klub mora plaćati HNS-u nakon gotovo svakog kola kako bi taj novac mogli uložiti u bolje i plemenitije svrhe.

Što se rezultata tiče, Hajduku se smiješi još jedan uspješan vikend. Prema kladionicama su favoriti za uzimanje tri boda s koeficijentom 1.40 na njihovu pobjedu. Koeficijent na pobjedu Lokomotive je 9.60, dok je koeficijent na neriješeni ishod 5.50. Televizijski prijenos utakmice možete pratiti putem programa MAXSport 1.

VIDEO Dario Šimić izabrao najboljeg napadača u povijesti hrvatske reprezentacije

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:02 26.10.2024.

A kaj je to hajduk?