Protiv ulagača

Torcida ne želi Amerikance: To pokreće Mamićev prijatelj

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Torcida ne želi Amerikance: To pokreće Mamićev prijatelj
28.06.2013.
u 16:59
"Šta se nas tiče spremni smo za rat, 100% mobilizacija i otpor do kraja, Hajduk je moj, tvoj i naš, nikad njihov"
Pogledaj originalni članak

Iako je mnoge razveselila inicijativa bogatih Amerikanaca koji žele uložiti u Hajduk, nisu svi time oduševljeni. Torcida je upustila proglas u kojem izražava svoje nezadovoljstvo.

"Nikome nije čudno da se "ulagači" pojavljuju bas sada kad se klub stabilizira i rješava ogromnih dugova nasljeđenih od starih uprava u kojima je sjedio i maFio (Fredi Fiorentini, op.a.)?

 Nikome nije čudno da je pokretač svega toga Mamićev prijatelj i suradnik? Hajduk je preživio puno teža razdoblja, preživjet će i ovo, a onda ćete svi vi što bi ga sad prodali od srama buljiti u pod i shvatiti koliko ste žalosni. Hajduk nikad nije išao linijom manjeg otpora, da je, onda bi sad igrao u Beogradu.

Šta se nas tiče spremni smo za rat, 100% mobilizacija i otpor do kraja, Hajduk je moj, tvoj i naš, nikad njihov.Titule su bitne, ideali su daleko bitniji!!!", stoji u priopćenju Torcide.

>>Hrvat Grbešić iz NY: Hajduk bi oživio uz pomoć Amerikanaca

>>Amerikanci u startu u Hajduk planiraju uložiti 250 milijuna kuna

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.