Hajduk

Torcida prekinula susret druge ekipe

Foto: Leonard Ninčević
Torcida prekinula susret druge ekipe
06.10.2009.
u 21:40
Utakmicu Hajduka II. s Uranijom u Baškoj Vodi prekinuo je sudac jer su navijači na teren bacali baklje i boce.
Pogledaj originalni članak

Zbog divljanja navijača, rano je, u 35. minuti, završila utakmica druge momčadi Hajduka, pojačane s nekoliko igrača prve momčadi, s Uranijom u Baškoj Vodi.

Malo nakon što je počeo susret, zaiskrilo je na tribinama. Navijači su se najprije tukli između sebe, a potom su zapalili i pirotehniku. Ni to im nije bilo dosta, pa su na teren počeli bacati boce, pa i staklene. Pokušao ih je smiriti Skoko, no ništa nije pomoglo, pa je sudac nakon nekoliko kraćih prekida u 35. minuti završio utakmicu.

– Nitko nije ozlijeđen, no moglo se i to dogoditi. Naš golman Stipica više je izbacivao boce nego lopte – pričao nam je trener Hajduka II Željko Mijač.

Nakon završetka utakmice navijači su se nastavili tući među sobom, kasnije i izvan stadiona.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DH
dalibor.hren
08:19 08.10.2009.

Mira neće biti sve dok napušene i nafiksane tatine sinove koji stvaraju nered ne počnemo zatvarati od 3 godine na više, bez olakotnih okolnosti i urgencija sa strane. Buksa i točka - pa tko voli nek izvoli...

OR
ordoABchao
06:58 07.10.2009.

ko? torcida? iz splita? ma nemoguće, mora da se šalite... pa oni su toliko bolji od dinamovih navijača, njihov klub je toliko bolji od dinama.... ma nema šanse, nevjerujem, to im neko podmeće