Sporni intervju

Torres omalovažavao suigrače, Chelsea pokrenuo istragu

Foto: PA/Pixsell
Torres omalovažavao suigrače, Chelsea pokrenuo istragu
12.09.2011.
u 18:53
Fernando Torres morat će objasniti vodećim ljudima u Chelseaju svoje izjave koje je dao u intervjuu za službenu stranicu Primere. Naime, španjolski je napadač za neke svoje suigrače kazao da su stari i spori
Pogledaj originalni članak

Menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas zatražio je od Torresa objašnjenje za izjave koje je dao internetskom portalu. Intervjuu je prvo objavljen na španjolskom, a kasnije je preveden na engleski. Torres tvrdi da njegove riječi nisu dobro prevedene.

Chelseajevo je vodstvo zatražilo kopiju originalnog intervjua na španjolskom jeziku. Menadžer Villas-Boas nije spomenuo nikakve stroge sankcije za Torresa ako se pokaže da su riječi u intervjuu dobro prevedene.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Idler 3
Idler 3
19:38 12.09.2011.

Pa evo primjer, Frank Lampard nikad nije bio pretjerano brz, a sad je već i star. To će teško netko javno reći jer je klupska legenda iako se to vidi i iz aviona !!!

ZD
Zoran-Düsseldorf
19:54 12.09.2011.

Odgovor-idler Da upravu si,sutra sam Live na Stamford Bridgu,sa navijacima Leverkusena.Pozzzzzzz

ZD
Zoran-Düsseldorf
20:06 12.09.2011.

Prica se po carsiji da ce napraviti Trampu sa Milanom,Pato pravac London,Tores Pravac Milano i nesto novaca,i to bi bilo to,videcemo ....