SMRTNO STADAO

Tragedija potresla izraelski nogomet, trener Hapoela ubijen u terorističkom napadu

Foto: Twitter
Tragedija potresla izraelski nogomet, trener Hapoela ubijen u terorističkom napadu
09.10.2023.
u 12:54
Policajac je otvorio vatru prema grupi izraelskih turista, a među njima se nalazio i Shamli. Motiv ove pucnjave ostaje nepoznat, a Shamli je izgubio svoj život.
Pogledaj originalni članak

Alon Shamli, trener mlađih kategorija Hapoel Tel Aviva, tragično je izgubio život u pucnjavi u Egiptu. Policajac je otvorio vatru prema grupi izraelskih turista, a među njima se nalazio i Shamli. Motiv ove pucnjave ostaje nepoznat, a Shamli je izgubio svoj život.

Tužnu vijest potvrdio je klub na svojim kanalima.

"Jedan od trenera škole nogometa Alon Shamli ubijen je u terorističkom napadu u Egiptu. Živio je u Bat Jamu, bio je nastavnik tjelesnog odgoja u školi. U školu nogometa Hapolea stigao je prije godinu i pol dana, kad je prošle sezone radio kao glavni trener treće momčadi dječaka, a ove je sezone radio kao pomoćni trener prve momčadi dječaka", napisali su u Hapoelu te dodali:

"Pedagog, pravi sportaš, skroman, imao je puno strasti za nogomet. Imao je odličan odnos prema djeci, voljeli su ga igrači i osoblje. Nogometni klub Hapoel Tel Aviv saginje glavu, izražava sućut Alonovoj supruzi i obitelji i žali zbog njihove velike boli."

Nedjeljni napad dogodio se dok se Izrael borio protiv palestinskih militanata nakon velikog upada iz Gaze. Egipat je sklopio mir s Izraelom prije nekoliko desetljeća i dugo je služio kao posrednik u izraelsko-palestinskom sukobu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KO
komentant
14:13 09.10.2023.

tragedija??. to je rat i 1000 mrtvih do sada a ne pojedinac......