'ZASLUŽIO JE'

Treću pozivnicu za Zagreb Indoors dobio je Ante Pavić

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Treću pozivnicu za Zagreb Indoors dobio je Ante Pavić
30.01.2014.
u 14:25
- Iako smo imali upita od stranih igrača, treću pozivnicu dobio je Ante Pavić. Ja sam uvijek te prakse da damo šansu našim igračima - objasnio je Ivanišević.
Pogledaj originalni članak

Goran Ivanišević, pomoćnik direktora turnira PBZ Zagreb Indoorsa, objavio je kako je treću pozivnicu za turnir dobio Ante Pavić (24).

- Iako smo imali upita od stranih igrača, treću pozivnicu dobio je Ante Pavić. Ja sam uvijek te prakse da damo šansu našim igračima. Ante je to svakako zaslužio svojim igrama prošle godine. Odigrao je nekoliko nevjerojatnih challengera, dobro je igrao kvalifikacije u Australiji i stvarno je zaslužio ovu treću pozivnicu. Želim mu da pokaže svoj najbolji tenis i nikad se ne zna, zašto ne bi ovdje nešto napravio? - kaže Goran.

Uz Pavića pozivnice su dobili Mate Delić i Borna Ćorić.

- Turnir nikad nije bio jači, tako da ništa ne očekujem. Nek' se bore i igraju svoj najbolji tenis, da se pokažu u najboljem svjetlu i da uživaju. Ovo je turnir u kojemu nema lakog prvog kola - rekao je Ivanišević.

Goran je progovorio i suradnji s Marinom Čilićem.

- Pet mjeseci je puno neigranja i to se osjeti. Mogu reći da je u Australiji bilo odličnih stvari, ali bilo je i loših. Protiv Dimitrova nevjerojatan meč, protiv Nishikorija dobar, a protiv Simona neobjašnjivo kako je izgubio. Ja bih volio da to bude zadnji takav meč što će on izgubiti.

>> Dimitrov otkazao Zagreb: Želio sam ove godine osvojiti naslov
>> Pred domaćom publikom igrao sam najbolje, nadam se da će tako biti i sada

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.