Valverde za medije

Trener Barcelone napokon progovorio o sudbini Ivana Rakitića

Foto: UES/Pixsell
Ivan Rakitić, Lionel Messi i Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić
31.08.2019.
u 14:34
Valverde je Rakitića protiv Athletic Bilbaa uveo na početku drugog poluvremena, a protiv Betisa ga je ostavio na klupi
Pogledaj originalni članak

Trener španjolskog nogometnog prvaka Barcelone Ernesto Valverde izjavio je kako će hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić ostati u klubu iako ga je u prva dva kola nove sezone izostavio iz udarne postave.

- On je veliki igrač i ništa me ne navodi na pomisao da neće ostati ovdje. Sezona je jako duga te će biti mjesta za sve igrače - izjavio je Valverde na konferenciji za medije u Barceloni.

Katalonski klub u subotu igra protiv Osasune u trećem prvenstvenom kolu. Valverde je Rakitića protiv Athletic Bilbaa uveo na početku drugog poluvremena, a protiv Betisa ga je ostavio na klupi.

Prvi put od ljeta 2017. godine, kada je Valverde došao u Barcelonu, Rakitić nije bio igrač udarne postave u španjolskome prvenstvu. Posljednjih dana su stoga mediji nagađali o njegovom mogućem odlasku iz kluba premda ima ugovor do ljeta 2021.

Ljetni prijelazni rok završava 2. rujna.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KE
kentie
11:41 01.09.2019.

Ma Raketa je OK...ali malo je prespor za današnju brzu igru...nema naviku da se nakon jednog ili dva dodira rješava lopte...a to usporava brzu igru, kad protivnici forsiraju plitke i guste formacije u obrani...kako to da on sam to ne vidi i otkloni tu manu u igri, a kako to da mu treneri to ne kažu i ukažu...