BUNDESLIGA

Trener Borussije (M) preuzeo istoimeni klub iz Dortmunda

Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
Trener Borussije (M) preuzeo istoimeni klub iz Dortmunda
15.02.2021.
u 17:16
Borussia Dortmund, klub iz Ruhra,  prolazi kroz vrlo loš period, pobijedio je samo u jednoj od posljednjih šest utakmica u Bundesligi i potpuno je zaustavljen u utrci za naslov
Pogledaj originalni članak

Trener Borussije Mönchengladbacha Marco Rose bit će sljedeće sezone Borussije Dortmund, koja je trenutno u problemima, navode njemački mediji.

- Marco Rose odlučio je iskoristiti klauzulu u svom ugovoru, koji traje do 2022., i pridružiti se Borussiji iz Dortmunda ovog ljeta - objavio je sportski direktor Mönchengladbacha Max Eberl, potvrđujući informacije koje su procurile u tisak.

Marco Rose (44) smatra se trenerom s velikom budućnošću u Njemačkoj, a njegovo ime se naveliko nekoliko tjedana spominjalo da bi u Dortmundu naslijedio Edina Terzića, bivšeg pomoćnika Luciena Favrea, koji je sadašnji glavni trener "Crno-žutih". 

Borussia Dortmund, klub iz Ruhra,  prolazi kroz vrlo loš period, pobijedio je samo u jednoj od posljednjih šest utakmica u Bundesligi i potpuno je zaustavljen u utrci za naslov, na šestoj poziciji s čak 15 bodova zaostatka iz Bayerna iz Münchena.

Marco Rose, koji je u Mönchengladbach stigao na početku prošle sezone, veći je dio trenerskog treninga odradio u Austriji, u Salzburgu, prvo s mladim selekcijama, a zatim s prvom momčadi. Sa Salzburgom ima dva naslova prvaka i jedan osvojeni kup, a u Mönchengladbachu je lani osvojio četvrto mjesto u Bundesligi i plasirao se u LIgu prvaka.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.