NIJE ZADOVOLJAN

Trener Seville: Rijeka će svima biti težak protivnik

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Trener Seville: Rijeka će svima biti težak protivnik
03.10.2014.
u 09:22
– Nismo zadovoljni, ali smo osvojili važan bod koji nam daje optimizam. Rijeka će kod kuće svima biti težak protivnik. Bit će jako zanimljivo u ovoj skupini – smatra trener Seville Unai Emery
Pogledaj originalni članak

Sevilla se protiv Rijeke izvukla u posljednjim minutama. Branitelj naslova Europske lige pogotkom u sudačkoj nadoknadi na Kantridi je izvukao remi (2:2).

– Nismo zadovoljni, ali smo osvojili važan bod koji nam daje optimizam. Rijeka će kod kuće svima biti težak protivnik. Bit će jako zanimljivo u ovoj skupini – smatra trener Seville Unai Emery.

Gol za izjednačenje u sudačkoj nadoknadi zabio je Mbia.

– To nije samo pitanje sreće, nego je znak da se momčad bori do kraja. Najvažnije da smo osvojili taj bod jer je to bila vrlo teška utakmica – rekao je Mbia, dok je Aleix Vidal dodao:

– Zadovoljni smo bodom. Ova momčad je pokazala da nikad ne odustaje. Rijeka je u zadnjih 25 utakmica upisala 22 pobjede, to je fizički spremna momčad i znali smo da neće biti lako.

>> Šok na Kantridi! Rijeka ispustila pobjedu nad Sevillom u sudačkoj nadoknadi

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.