Tri dana prije odlaska

Trofejni trener Tesla bio je smijenjen uoči Barcelone

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Trofejni trener Tesla bio je smijenjen uoči Barcelone
09.05.2011.
u 19:25
Vrlo je malo nedostajalo da juniore Zagreba na turniru u Barceloni ne vodi Andrej Tesla, dugogodišnji trener mlađih uzrasta u klubu
Pogledaj originalni članak

Tri dana prije odlaska na turnir, koji se održava u sklopu Final Foura Eurolige, Teslu je smijenio sportski direktor Hrvoje Ciketić. Kazao mu je to koju minutu prije treninga. Razlog je tome što nije izborio završni turnir juniorskog prvenstva Hrvatske, a to se dogodilo zato što je ostao bez pet igrača.

Bez četvorice zbog ozljeda, a bez Hezonje zbog odlaska u Jordanov kamp u Charlotti. Doduše, imao je Šarića, ali ni on nije svemoguć, posebice zna li se da se upravo vratio iz Portlanda s juniorskog dvoboja Svijet – SAD i da je sutradan igrao za Dubravu i da je taj kvalifikacijski turnir igrao u jeku najvećeg utjecaja vremenske razlike.

Smireni Tesla (44) kazao je Ciketiću da odluku prihvaća samo ako je potvrde klupska tijela. Tesla je 24 godine u klubu, radio je sa svim najnadarenijim mravima (Sesar, Stojić, Tomić, Tomas), pa su čelni ljudi kluba Karamarko i Jelavić dobro napravili što su ga sačuvali.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
15:31 11.05.2011.

Za dobrobit kluba i budućih generacija su ga trebali šutnut 1

JA
jadre
20:17 11.05.2011.

....lani se dosta nekorektno ponio prilkom pokušaja jednog mladog kadeta ...koji dolazi iz malog kluba na probu ....nepristupačan....tvrd...pomalo bahat ...nimalo korektno ponašanje poslao ga na probu s većim uzrastima i normalno da se dijete nije snašlo dečko inače gađa 7 trica uzastopno ali nedovoljno za A, Teslu dijete iz provincije...u vrlo teškoj socijaslnoj situaciji...više gladan nego sit ....ali eto moj Tesla on sad kao kadet igra već u prvoj seniorskoj ekipi