FourFourTwo

Trojica Hrvata u izboru najboljih nogometaša, evo koja su mjesta zauzeli!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Trojica Hrvata u izboru najboljih nogometaša, evo koja su mjesta zauzeli!
02.12.2014.
u 17:29
"Relativno skromne brojke kada su u pitanju Modrićevi golovi i asistencije plodno su tlo za polemike u njegovu slučaju, ali njegovu važnost za ravnotežu Realove 4-3-3 formacije više nitko ne dovodi u pitanje"
Pogledaj originalni članak

Nogometni magazin FourFourTwo u tradicionalni izbor 100 najboljih igrača svijeta uvrstio je čak trojicu hrvatskih nogometaša: Luku Modrića, Ivana Rakitića i Marija Mandžukića.

Poznati magazin najboljim nogometašem svijeta u 2014. godini proglasio je Cristiana Ronalda koji je pobijedio i u njihovu izboru prošle godine. Portugalac je predvodio Real do desetog naslova Lige prvaka, a zabio je i najviše pogodaka ove godine. Na drugom mjestu je Philipp Lahm koji je bio sjajan u pohodu Njemačke na naslov svjetskog prvaka, a treći je Argentinac Lionel Messi. Na četvrtom mjestu je vratar Manuel Neuer, a peti je Realov Gareth Bale.

Luka Modrić zauzeo je 18. poziciju i tako je najbolje plasirani Hrvat te treći igrač Reala.

"Relativno skromne brojke kada su u pitanju golovi i asistencije plodno su tlo za polemike u njegovu slučaju, ali njegovu važnost za ravnotežu Realove 4-3-3 formacije više nitko ne dovodi u pitanje".

Ivan Rakitić bio je sjajan u Sevilli prošle sezone i na krilima njegovih odličnih igara andaluzijski klub osvojio je Europsku ligu pa je Raketa 30. na listi, dok je drugi strijelac Bundeslige Mario Mandžukić zauzeo 53. mjesto.

>>Igrači Reala dobili nove Audije: Pogledajte što će voziti Ronaldo, Modrić i ostali

>>Nakon Uefe i Fifa nominirala Modrića za momčad godine!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.